Diumenge 22 de Abril de 2018

-Bellreguard crearà una comissió animalista :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  bellreguard
16/06/2017 | elperiodic.com  

Bellreguard crearà una comissió animalista

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El pròxim dimecres, el Consell de Participació Ciutadana tractarà la creació d'una comissió animalista on aquells ciutadans preocupats pel benestar animal i la seua relació amb l'entorn urbà puguen exposar les problemàtiques existents i buscar les solucions. Com assenyala la regidora de benestar social, Dora Salavert, «des de la regidoria hem fet molts esforços en el tema, però ara cal que els ciutadans s'impliquen directament en les problemàtiques relacionades amb la convivència entre persones i animals i la millor forma d'aconseguir-ho és que siguen els propis ciutadanas els que prioritzen els temes i proposen les possibles solucions».

L'altra comissió que es constituïrà dimecres serà la de seguiment i desenvolupament del Pla igualtat inclusio i cohesio social de Bellreguard (ICSBe) que, precisament, dedica el mes de juny a la participació ciutadana. Com assenyala el regidor de l'àrea, Àlex Ruiz, «La participació és una eina transversal sense la qual és impossible d'alcançar la igualtat i la cohesió social» Així ho considera l'ICSBe, un dels objectius estratègics del qual és fomentar la participació ciutadana per tal d'enfortir els espais de comunicació entre el govern i la ciutadania, augmentant la transparència, l'eficàcia, l'eficiència i l'efectivitat de les polítiques públiques.

Per això, el pla es marca una sèrie d'objectius com ara millorar i enfortir els canals i espais d'informació i opinió veïnals «per tal que la ciutadania i els col·lectius puguen acompanyar en forma efectiva els actes dels òrgans de la administració local i les polítiques públiques que s'implementen» subratlla Salavert. Uns objectius en matèria de participació que, com assenyala Ruiz, «hem posat en marxa amb la major celeritat perquè la participació és un procés a mitjà termini que, com qualsevol canvi de costums, demana molta pedagogia».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral

RSS elperiodic.com Bellreguard
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil