Dilluns 18 de Desembre de 2017

-Mig aforament venut per al concert d’Andreu Valor i la banda de Bellreguard a favor dels xiquets amb càncer :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  bellreguard
09/06/2017 | elperiodic.com  

Mig aforament venut per al concert d’Andreu Valor i la banda de Bellreguard a favor dels xiquets amb càncer

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El concert que Andreu Valor i l'Agrupació Artístico Musical Santa Cecília de Bellreguard han preparat per a dissabte 17 de juny a les 20 hores a benefici de les xiquetes i xiquets amb càncer avança a bon ritme en la venda d'entrades. Quan queda més d'una setmana perquè se celebre s'han venut 250 dels 400 seients que permet l'aforament. Per això, per tot aquells que no puguen assistir o es queden sense entrada, existix la possibilitat de col·laborar amb 3 euros en la fila zero. Les entrades es poden adquirir a la Llar Juvenil, el Café del Poble i el Ventall i també estaran a la venda dijous i divendres que ve de 18 a 20 hores a la planta baixa de la Casa de Cultura i dissabte a les 19 hores.

El concert, organitzat per l'Ateneu Popular de Bellreguard i la Xarxa Solidària, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'objectiu és aconseguir una sala de jocs i un espai a l'aire lliure d'ús exclusiu per als pacients de la planta d'oncologia infantil de l'Hospital Clínic-Malvarrosa que per les característiques de la seua malaltia no poden tindre contacte amb altres malalts o eixir de l'hospital. Els organitzadors consideren especialment necessaris ambdós espais ja què es tracta de famílies que passen estances molt llargues a l'hospital i els fills, en trobar-se un poc millor, volen relacionar-se amb altres persones i, sobretot, jugar.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil