Dimecres 13 de Desembre de 2017

- El Consell de Participació Ciutadana pre-selecciona les 10 propostes per als 20.000€ dels pressupostos participatius :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  bellreguard
16/05/2017 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

El Consell de Participació Ciutadana pre-selecciona les 10 propostes per als 20.000€ dels pressupostos participatius

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Consell de Participació Ciutadana de Bellreguard va preseleccionar ahir 10 propostes entre les 84 presentades perquè es materialitzen gràcies als 20.000 euros dels pressupostos participatius. Un procés que ha superat les previsions i que, en opinió del regidor de Participació Ciutadana, Àlex Ruiz, «demostra que la gent es preocupa i són els millors coneixedors de la realitat i les necessitats del seu poble». Les 10 propostes preseleccionades són la millora en els parcs infantils amb dotació d'engrunsadores per a bebés; una llar juvenil nocturna com alternativa d'oci per al cap de setmana; un parc caní al parc 3 d'abril; un parc de barres (cal·listènia) a l'aire lliure a la zona de l'skate park; la instal·lació de noves porteries i millora dels campets existents; la creació d'un banc d'ordinadors portàtils a disposició dels col·lectius locals; un rocòdrom; la instal·lació d'una font pública d'aigua potable al passeig marítim, a la zona de volei; la plantació d'arbres a la zona de la ronda nord del poble i a la zona nova del cementeri; i la instal·lació d'una coberta a la zona d'entrada de l'Escoleta municipal.

S’ha exclòs aquelles propostes l’execució de les quals excedia els 20.000€ pressupostats, no es podien considerar dins del capítol d’inversió, no eren de competència municipal o bé la seua execució està prevista per part del govern municipal. A banda, com que hi havia moltes propostes relacionades o que es repetien, es van agrupar en 10 blocs el resultat de les quals són les 10 pre-seleccionades. El proper dilluns 22 de maig es tornarà a reunir el Consell de Participació, en sessió extraordinària, per validar les propostes definitives amb l'informe final dels tècnics i elevar-les a votació des del dimarts 23 de maig fins al divendres 2 de juny en la web tria.bellreguard.net on s'ha habilitat una aplicació perquè les persones majors de 16 anys puguen comprovar si estan correctament inscrites al cens i si no poder subsanar l'error dirigint-se a l'ajuntament.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
04/12/2017 - Un valencià en Grenoble
Una nova oportunitat per als valencians
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
09/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Carles Puigdemont: El Caguetas
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil