Bellreguard acull la celebració de la Gala de Campions 2013 de la Federació d'Automobilisme de la CV

L'Ajuntament de Bellreguard acollirà el pròxim 1 de Febrer a les 18 hores la Gala de Campions 2013 promoguda per la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana.

Estos són els campions de les diverses especialitats de l'automobilisme valencià durant la passada campanya. En Rallyes, el títol va parar a mans de Santiago Carnicer acompanyat pel seu copilot Víctor Buades. En Muntanya, Saúl Arnau va ser el campió regional absolut i del Grup CM, i Miguel Porcar el guanyador en la categoria de Turismes.

En Velocitat en Circuits, el guanyador va ser Daniel Corretja. En Rallysprint, van ser Ricardo Latorre i Ana Mateo. En Cronometrades, els guanyadors David Carretó (Turismes) i Víctor M. Zaplana (Car Cross).

En Eslàloms, el triomfador va ser Antonio López. En Regularitat Sport, el millor classificat va ser l'equip format per Castor Ortega i el seu copilot Mari Carmen Díaz, i en el Trofeu de Regularitat de Llevant el tàndem Juan Luis Redo i Pau Miralles.

En la Copa Legend, el triomf va ser per a Sebastián Moreno i Jorge Liró. En la Challenge Rallycar, el campió va ser Basilio Cano amb José Ramón Carrillo de copilot.

I en Karting, els guanyadors finals van ser Rubén Moya (aleví), Kilian Meyer (cadet), Adrián Pruñosa (Copa Cadet Campions), Mauricio Van del Laan (KF3 júnior) i Toni Villaescusa (KZ).