Dijous 14 de Desembre de 2017

-Culmina “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” amb el lliurament en xecs-regal :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  aspe
15/01/2015 | elperiodic.com  

Culmina “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” amb el lliurament en xecs-regal

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Palau de La Vila d’Ontinyent acollia hui dijous l’acte de lliurament de 43 xecs-regal valorats en més de 2.000 euros als guanyadors de la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, iniciativa impulsada pel Govern d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions de comerciants per fomentar les compres als establiments locals durant les dates nadalenques, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”.

L’acte era presidit pel regidor de Comerç, Joan Sanchis, que coincidien en destacar la importància del xicotet comerç per dinamitzar la ciutat “ja que els comerciants són els nostres veïns, amics i familiars, i apostar pels seus comerços és apostar per Ontinyent”. L’acte comptava també amb la presència dels presidents de les diverses associacions de comerciants de la ciutat, que procedien a lliurar els regals a cadascun dels guanyadors.

Joan Sanchis recordava que l’objectiu de la campanya era fomentar el comerç local durant Nadal, “i la millor prova de que açò s’ha aconseguit són tos estos guanyadors i sobretot les més de 37.000 butlletes que optaven a estos premis, que es van dipositar als 108 establiments participants”. En total, 43 xecs-regal per valor de 50 euros, a gastar fins al proper 31 de gener en qualsevol dels 108 comerços participants a la campanya inserida a una nova edició de “Ontinyent Il·lusiona”, que ha donat cabuda 40 activitats estos nadals. Joan Sanchis concloïa que “estem fent entre tots i totes que a Ontinyent passen coses, el que ens està ajudant a recuperar l’autoestima com a ciutat i el que és més important, a generar activitat econòmica, que és la nostra prioritat”, destacava.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil