Castellano

Un solvent Nítida Alzira s’imposa a Salesianos en el Palau

El Palau d’Esports està gaudint i molt aquesta temporada. El Nítida Alzira FS va tornar a guanyar i ho va fer amb solvència, res menys que amb un 7-0 davant Salesianos. Els de Braulio Correal continuen líders de la competició a sis jornades del final.

Amb 24 jornades consumides, la lliga encara el tram final i cada segon compta; i segons és precisament el temps que tardà el Nítida Alzira en posar-se per davant dissabte en el partit davant Salesianos. José Carlos Iñigo, situat en l’esquerra, va controlar l’esfèric i sense pensar-s’ho va creuar un baló al segon pal que s’endinsà en la xarxa i donà l’avantatge als locals.

Tot i això, el partit va continuar més o menys equilibrat durant els següents minuts, amb els dos equips buscant porteria amb no massa encert. Però l’aïllat del conjunt local fou l’acció a baló parat. Un córner o una treta de banda prop de la porteria rival era motiu de perill. Xavi López, en dues ocasions, i José David varen materialitzar eixe perill amb els seus gols i així s’arribà al 4-0. En l’últim segon del primer temps, Abel va evitar el gol en parar un doble penal.

En la represa, el Nítida Alzira va deixar el partit sentenciat quan solament havien passat tres minuts. Álvaro Rodrigo, Josep Navarro i, de nou, Xavi López signaren els gols locals per arribar al 7-0. Els minuts s’anaren consumint amb un Nítida Alzira ordenat i seriós i un Salesianos que intentava reduir distàncies, però finalment la porteria local es va quedar a zero i el marcador no es mogué.

El Nítida Alzira es queda amb la primera posició una jornada més amb 61 punts; el Mislata, amb tres punts menys (58), és segon i en la tercera plaça està Maristas amb cinc punts menys, però amb un partit ajornat per disputar. La pròxima jornada, els de Braulio Correal viatjaran per a enfrontar-se a L’Olleria.