Divendres 20 de Abril de 2018

-María José Castillo Estrelles rep la Insígnia d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira 2018 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  alzira
08/03/2018 | elperiodic.com  

María José Castillo Estrelles rep la Insígnia d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira 2018

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Polítiques d'Igualtat, Marina Mir, imposaren ahir de vesprada la Insígnia de la Igualtat 2018 a María José Castillo, en un acte celebrat al Saló Plenari de l'Ajuntament.

La Junta de Govern, a proposta unànime de la Comissió Interdepartamental per a la Política d'Igualtat Municipal (COPIM) de l'Ajuntament d'Alzira, va acordar que la Insígnia de la Igualtat de 2018 fóra per a María José Castillo Estrelles, per haver sigut la primera dona en accedir al Cos de Músiques Militars en un moment històric en el qual eixe fet suposava en sí mateix trencar barreres, com a mínim socials i culturals, en el camí cap a la igualtat.

Maria José Castillo va rebre la Insígnia d'Igualtat en un acte molt emotiu que va comptar amb l'actuació del quintet Casablanca que, amb música en directe, es va encarregar d'encetar l'acte. A més, l'acompanyaren molts familiars i amics que no es van voler perdre este sentit homenatge, com també la tècnica de igualtat de l'Ajuntament tècnica i altres membres de la Corporació Municipal.

Gómez va destacar a la seua intervenció "la importància de persones com María José, que han fet tant per les dones en àmbits destinats tradicionalment per als homes. És una dona valenta i necessitem moltes més dones com ella, que siguen un referent tant el 8 de març com la resta de dies. La seua tasca continuada és una bona mostra que cal lluitar sense cessar per arribar fins el que cadascú vol aconseguir; no és fàcil arribar però més fàcil és quedar-se quiet sense fer res. Amb dones com l'homenatjada d'enguany el món va molt millor. La meua més sincera enhorabona per haver aconseguit tot el que has aconseguit i, també, per dur el nom d'Alzira fins on l'has dut".

Recordem que la Insígnia d'Igualtat de l'Ajuntament és una distinció que es concedix amb motiu del 8 de març, Dia Internacional pels Drets de les Dones, com a reconeixement a una dona, un home, una associació o una institució que per la seua trajectòria s'haja distingit pel foment de la igualtat de dones i homes, per la lluita contra les discriminacions per motiu de sexe i per fer efectiva la igualtat. Així com per promoure la participació de les dones en qualsevol àmbit, per la seua significativa aportació en l'eradicació dels estereotips sexistes; en definitiva, per haver contribuït de manera destacada a la construcció d'un món més igualitari.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil