Dimecres 25 de Abril de 2018

-Alzira impulsa la campanya JO RECICLE :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Medio Ambiente -  alzira
02/03/2018 | elperiodic.com  

Alzira impulsa la campanya JO RECICLE

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Alzira impulsa, des de les regidories de Gestió Urbanística i Festes, una iniciativa a què s'ha adherit la Junta Local Fallera, així com les trenta-cinc comissions de la nostra ciutat. La campanya té com a finalitat fomentar el reciclatge dels envasos de vidre durant el dies de falles.

Es desenrotllarà entre el 10 i el 19 de març i es dividix en dos vessants: d'una banda s'han distribuït poals amb rodes als casals fallers d'Alzira; per l'altra s'han instal·lat diversos contenidors als voltants de cada un dels casals fallers personalitzats amb el logotip de cada comissió.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha assenyalat que "Es vol conscienciar sobre la importància de separar selectivament el vidre durant tot l'any, encara que en este cas es partirà des del context de les festes falleres, ja que al llarg d'estes festes es generen molts residus que cal reciclar".

Tant Fernando Pascual i Isabel Aguilar, regidors de Gestió Urbanística i Festes, com el president de la Junta Local Fallera d'Alzira, Jaume Bohigues, coincidixen a l'hora d'assenyalar com d'important és implicar-se en la separació dels diferents tipus d'elements que es tiren al poal de fem, la qual cosa ens ajuda a preservar el medi ambient.

Segons Pascual, "amb un gest tan senzill com el de separar el vidre usat per a depositar-lo després als contenidors es reduïx el consum d'energia, s'estalvien matèries primeres, hi ha menys abocadors i es reduïx la contaminació de l'aire".

Per la seua banda, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, considera importantíssim realitzar este tipus d'iniciatives, "ja que en dies en què es genera tant de residu és una ocasió magnífica per tal d'agafar consciència de la necessitat de reciclar, només així aconseguirem transmetre a les generacions futures un entorn net i mediambientalment en condicions òptimes".

Des d'ambdós regidories com des de Junta Local Fallera s'anima a tot el col·lectiu faller a participar en esta campanya de reciclatge.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil