Divendres 23 de Març de 2018

-Alzira aprova les bases per a la selecció de personal i de l’alumnat del projecte “Viatge juvenil a l’Empleabilitat 2018” :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  alzira
21/02/2018 | elperiodic.com  

Alzira aprova les bases per a la selecció de personal i de l’alumnat del projecte “Viatge juvenil a l’Empleabilitat 2018”

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball i IDEA, ha aprovat les bases per a la selecció de personal i de l'alumnat del projecte "Viatge juvenil a l'Empleabilitat 2018"
Aquest projecte té com a objectiu fonamental el desenvolupament de mesures d'inserció laboral del col·lectiu juvenil, mitjançant programes de formació i qualificació professional que augmenten les oportunitats d'integració en el mercat de treball de joves desocupats menors de 30 anys.

El "Viatge juvenil a l'Empleabilitat" se desenvoluparà durant el 2018 en Alzira, amb la finalitat de millorar la inserció laboral de 45 joves majors de 16 anys i menors de 30, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, articulat en tres itineraris formatius amb 15 alumnes en cadascun d'elles:

Itinerari 1: Hosteleria. Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar (Servicis de Bar i Cafeteria)
Itinerari 2: Electromecànica. Operacions Auxiliars de Fabricació mecànica.
Itinerari 3: Comerç Internacional. Organització del transport i la seua distribució

A més, aquest projecte inclou també la selecció de personal docent: un Coordinador, un Auxiliar Administratiu, un docent doble especialitat d'Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar, un docent especialitat d' Operacions Auxiliars de Fabricació i un docent, especialitat Organització del Transport i la seua distribució, per a les accions de tutorització i d'orientació laboral per als 45 participants, i recolzament en les àrees transversals: Anglés, Noves Tecnologies i Igualtat d'oportunitats entre homes i dónes.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l'àrea: Es tracta de tres itineraris formatius dins les necessitats de treball detectades en distints sectors per a formar a 45 persones joves. Per això rebran una ajuda a més de la formació de forma gratuïta durant un any. S'ha inclòs igualment la contractació de cinc docents per a impartir els certificats de professionalitat, a més d'un orientador laboral".

Les persones interessades poden ja informar-se en les dependències d'IDEA (c/ Ronda d'Algemesí, 4) o al telèfon 962 45 51 01

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
22/03/2018 - Camins de l´Alcora
Un callejero ilustrativo
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
20/03/2018 - Editorial
Volver
23/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Los jubilados salen a la calle / Manteros
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil