Divendres 27 de Abril de 2018

-Alzira rebrà 250.000 euros del Fons Social Europeu per al “Viatge a l’Empleabilitat” d’IDEA :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  alzira
02/02/2018 | elperiodic.com  

Alzira rebrà 250.000 euros del Fons Social Europeu per al “Viatge a l’Empleabilitat” d’IDEA

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha obtingut una subvenció del Fons Social Europeu, i dins el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, de 249.780 euros durant 2018 per a beneficiar 45 aturats i insertar-los en tres itineraris formatius amb col·laboració també del CIFP Luis Suñer. L'objectiu del "Viatge Juvenil a l'Empleabilitat" és la integració de joves desocupats en el mercat de treball. D'igual manera, Alzira ha presentat aquesta iniciativa pionera en àmbit municipal als premis al "Bon Govern" que atorga la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Dels 9 ajuntaments valencians que rebran aquesta ajuda, el d'Alzira és el tercer que més n'obtindrà.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l'àrea: "Alzira ha presentat el seu "Viatge juvenil a l'Ocupabilitat" per a optar a Fosn Socials Europeus i incrementar les partides destinades a treball. Es tracta de posar en marxa tres itineraris formatius dins de les necessitats de treball detectades en distints sectors, per a formar a 45 joves. Per això rebran una beca, a més de la formació de forma gratuïta durant un any. S'ha inclòs igualment la contractació de sis docents per a impartir els certificats de professionalitat, a més d'un orientador laboral".

Els itineraris demanats estan relacionats amb la restauració, amb l'homologació de les instal·lacions del restaurant del Respirall de propietat municipal; electromecànica, en col·laboració amb l' Institut d' FP Luis Suñer; i relacionat amb el transport i la distribució. Aquests sectors són uns dels de majors ofertes de treball rebudes a IDEA per part del teixit empresarial. Dins de les activitats formatives es fomentarà la formació en idiomes, noves tecnologies i practiques professionals en empresa. Els i les beneficiaris hauran de ser aturats/de menors de 30 anys i inscrits dins el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Cal recorda que des de l'Ajuntament d'Alzira ja es ve realitzant el programa de Joves "Formació+Ocupació" i el de "Joves Qualificats", amb un pressupost d'uns 380.000 euros amb recursos municipals, que ha beneficiat entre 2016 i 2018 a 60 joves amb contractes d'un any.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
26/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
Jamás una dimisión provocó tanta alegría
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil