Dijous 26 de Abril de 2018

-L'Ajuntament d'Alzira retira el fibrociment dels dos últims col·legis amb este material a les seues instal·lacions :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  alzira
28/12/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament d'Alzira retira el fibrociment dels dos últims col·legis amb este material a les seues instal·lacions

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Alzira, amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports, han estat realitzant les tasques d'eliminació del fibrociment de les instal·lacions escolars que, fins ara, encara existien. Estes mesures estan portant-se a terme a les diferents escoles de primària de la ciutat des de 2016, com el CP Alborxí, Tirant lo Blanc, Pintor Andreu i l'Escola d'Adults d'Alzira i a hores d'ara estan realitzant-se els treballs d'eliminació de la coberta de fibrociment del gimnàs i posterior reposició de la nova coberta dels CP Lluís Vives i Ausiàs March.

Els treballs estan sent supervisats pel personal i tècnics dels departaments responsables juntament amb els regidors de Gestió Urbanística i Educació, Fernando Pascual i Pepe Grau.

Segons paraules del regidor Fernando Pascual, "este equip de govern en només dos anys ha aconseguit eliminar el fibrociment de les escoles d'Alzira, amb les accions adequades i molta eficàcia, a les escoles d'infantil i primària d'Alzira. Hem de recordar que al pressupost de 2017 s'han destinat un total de 100.000 euros per als treballs de manteniment de centres educatius de la ciutat. Este és un govern que complix el que promet".

Al mateix temps, el regidor Pepe Grau declara que "hem d'agrair la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports per aconseguir el nostre propòsit d'eliminar tot el fibrociment dels centres educatius de la ciutat. Una tasca que s'hauria d'haver fer fa 12 anys. Estem contents que en sols dos anys hem eliminat tota la fibra dels centres de primaris i infantil, perquè el més important és que tant els centres i l'alumnat puguen estar tranquils que no hi ha cap material perjudicial als seus centres".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil