Divendres 25 de Maig de 2018

-Finalitzada la nova zona verda al poliesportiu de Tulell :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  alzira
22/12/2017 | elperiodic.com  

Finalitzada la nova zona verda al poliesportiu de Tulell

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El poliesportiu Jorge Martínez "Aspar" lluïx una nova zona verda gràcies a la col·laboració de la Regidoria d'Esports, l'empresa Clearpet i la Regidoria d'Agricultura i Medi Ambient. Esta zona s'ha creat al costat de la pista de cross, amb la intenció que les persones que l'utilitzen tinguen un ambient més idoni per a la pràctica esportiva i també per a contribuir a la recuperació del paisatge natural del Riu Xúquer.

Esta actuació és un exemple de la col·laboració entre l'administració i les empreses locals, ja que la inversió realitzada ha procedit tant per l'aportació econòmica de l'Empresa Clear Pet, com de la pròpia Regidoria d'Esports.

ClearPet és una empresa amb seu a Alzira dedicada al sector del reciclatge, i en especial a la producció d'escata de PET reciclada, posseint actualment la factoria de major capacitat d'Espanya. El seu compromís amb el Medi Ambient i amb Alzira es va manifestar al subscriure a principis d'any l'alcalde i Borja Martínez, gerent de ClearPet, un conveni plurianual amb l'Ajuntament per mitjà del qual l'empresa es comprometia a una inversió anual de 4.500 € amb destinació a la implementació del pla d'arbratge d'Alzira. Un dels primers fruits d'este conveni és l'activitat realitzada dissabte passat en el poliesportiu municipal, en la qual es va procedir a la plantació de 56 exemplars d'arbratge, entre els quals s'incloïen fleixos de flor, xops, garroferes i oms.

D'altra banda, la Regidoria d'Esports hi ha invertit 20.000 €, i continua així amb la tasca de millora dels instal·lacions esportives.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

24/05/2018 - Columna de Michel
De las cruces a los monolitos
21/05/2018 - Editorial
La incoherencia

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil