Dilluns 23 de Abril de 2018

-20 persones desocupades s'han format a IDEA en el Taller d'Ocupació 'T'Estime' 2017 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  alzira
21/12/2017 | elperiodic.com  

20 persones desocupades s'han format a IDEA en el Taller d'Ocupació 'T'Estime' 2017

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Aquest matí ha finalitzat en les instal·lacions d'IDEA el Taller d'Ocupació T'ESTIME 2017 que ha donat l'oportunitat a un total de 20 persones desocupades de formar-se, amb un contracte laboral d'un any, en gestió de cridades de teleassistència i mediació comunitària i atenció sociosanitària a persones dependents en domicili. L'alcalde Diego Gómez, i el responsable de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez, han entregat en les instal·lacions d'IDEA els certificats acreditatius dels dos tallers a les vint persones que han rebut la formació.

L'Ajuntament d'Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l'Agència IDEA, ha rebut una subvenció per part del SERVEF d'1.197.788 euros que podran beneficiar a més de 200 persones aturats/des tant en tallers d'ocupació T'Estime (amb contractes d'un any), l'Escola d'Ocupació Et Formem (de 4 mesos de durada) i cursos de Formació Professional. Es tracta de la subvenció més alta dels últims anys i que se suma als més de 3 milions d'euros (igual que tot el pressupost del 2016) que s'han gestionat ja des d'IDEA en el 2017.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha destacat: "des de l'Ajuntament d'Alzira hem situat com a prioritat l'ocupació i la formació per a les persones aturades. Gràcies a la tasca de les treballadores i treballadors d'IDEA i la major dotació de recursos municipals hem pogut optar a més oportunitats per a les persones que busquen un treball. Des de l'equip de govern anem a continuar treballant per a continuar rebaixant les taxes d'atur, i aquesta aposta pel servei públic d'ocupació sens dubte ha contribuït a la baixada significativa dels últims anys. No obstant, tractarem de dotar de més mitjans per tal de poder aplegar a molta més gent necessitada de treball en la nostra ciutat"

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil