Dilluns 18 de Desembre de 2017

-Aquest matí s'ha iniciat a IDEA la segona edició de FORMAEMPRÉN, una iniciativa per a poder impulsar projectes d'emprenedors :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  alzira
06/11/2017 | elperiodic.com  

Aquest matí s'ha iniciat a IDEA la segona edició de FORMAEMPRÉN, una iniciativa per a poder impulsar projectes d'emprenedors

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Aquest matí ha començat en IDEA la segona edició del "Formaemprén. Programa de capacitació d'emprenedors". Un programa de formació, organitzat per IDEA i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (CEEI), que ajudarà a posar en marxa un projecte empresarial o bé millorarà les tècniques de gestió empresarial de nous emprendors/es, a través de tallers sessions dinàmiques i de treball en equip (sobre plans econòmics i financer, model de negoci, màrqueting...)

Segons ha manifestat el regidor responsable de l'àrea, Ivan Martínez: "Aquesta és una iniciativa que pretén incrementar el número de xicotetes empreses i negocis innovadors en la nostra ciutat i de donar-les suport, i també d'incrementar la capacitació dels nous emprenedors. Cal dir que des d'IDEA, gràcies al pla del "Viatge a l'Empleabilitat", aquelles persones interessades a posar en marxa noves iniciatives econòmiques tenen tot un itinerari i serveis al seu abast: des de l'assessorament en la creació d'empreses, suport per als plans de viabilitat, ajudes a la creació d'empreses (EMPRÉN), ajudes a la contractació (FORMAPLUS), crèdits a baix interés amb les entitats conveniades, possibilitat de viver d'empreses amb els Premis Coworking o, fins i tot, plans de màrqueting per als projectes inclosos en el programa "12 mesos, 12 empreses".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/12/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Algunos se piden un concejal como regalo de Navidad
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
18/12/2017 - Picos Pardos
Benimámet ¿ciudad educadora?
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil