Dilluns 23 de Abril de 2018

-Aplega a Alzira la segona edició del Programa Benestar, Formació, Territori de la Diputació de València :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  alzira
03/11/2017 | elperiodic.com  

Aplega a Alzira la segona edició del Programa Benestar, Formació, Territori de la Diputació de València

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià, que tindrà la seua parada a la ciutat d’Alzira el proper dilluns 6 de novembre a les instal·lacions de l’Arxiu Municipal, al carrer Salineries 1, a les 18.15 h.

En este cas, les taules redones centrades en ètica, valors cívics i ciutadania seran coordinades per la catedràtica d’Ètica i Filosofia Política, Adela Cortina, i un equip de professors especialistes de la Universitat de València.

La filosofia moral està centrada en l’actualitat, sobretot en els reptes de les anomenades “ètiques aplicades”. En concret, la seua tasca consistix a donar respostes a les qüestions que es plantegen des de la societat civil i les institucions. En este cas, les respostes a temes complexos com ara:

  • Els nous valors cívics en el segle XXI.
  • El plantejament d’una ètica cívica i ciutadana per a resoldre els problemes de convivència.
  • Discussió sobre la igualtat: la perspectiva social i ètica de la diversitat funcional.

En estes jornades s’informarà i debatrà sobre les reflexions que estan tenint lloc en el camp de l’ètica en relació als temes assenyalats. Es farà des d’una perspectiva teòrica, però sense perdre l’aspecte pràctic (i interdisciplinari), ja que la finalitat última de l’ètica és l’orientació de l’acció per guanyar en qualitat moral. L’objecte de les jornades és contribuir a la formació i transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana. Estan obertes al públic en general de la localitat i el seu entorn pròxim, especialment a col·lectius socials, assistencials o educatius.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, destaca que «és de gran importància que la Diputació de València, Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira caminen de la mà posant en valor estes jornades, tractant temes tan interessants i d’actualitat que ens toquen de prop, per sensibilitzar tota la societat. Una societat canviant i evolutiva que ha de ser conscient de tot allò que passa al nostre entorn. El professorat també ha de ser part activa a l’hora d’aportar els valors, dels quals tracten les jornades, a les aules». 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil