Divendres 15 de Desembre de 2017

-Este cap de setmana és la IX edició de la Fira Comercial "Alzira Oberta" :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  alzira
27/09/2017 | elperiodic.com  

Este cap de setmana és la IX edició de la Fira Comercial "Alzira Oberta"

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Este cap de setmana arranca la novena edició de la Fira Comercial "Alzira Oberta", un aparador on mostrar als visitants tot el que oferixen els comerços de la nostra ciutat, del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d'octubre.

La fira s'ha consolidat, prova d'això és l'alta participació d'expositors d'enguany, "La més elevada des de la creació de la fira", ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç.

A l'ampla oferta comercial s'unix l'exposició d'automoció de segona mà, a més de la zona de restauració on es podran degustar les millors tapes i l'activitat solidaria de zumba . Una altra activitat és la de l'animació infantil a la plaça del Regne.

"Una edició més comptem amb la col·laboració del fotògraf Víctor Balaguer per tal de dur endavant l'anamorfosi, una activitat que ha funcionant molt bé les dos edicions anteriors i que volem mantindre, ja que dóna un punt lúdic i divertit a l'oferta comercial de la ciutat", ha assenyalat Aguilar.

Una de les novetats de la IX Fira Comercial és el sorteig de tres vals, per import de 100 euros cada un, per a gastar entre els comerços amb expositor a la fira.

Donat el creixement d'este esdeveniment comercial no es descarta un canvi d'ubicació de la fira de cara a pròximes edicions, encara que açò es tracta d'una possibilitat que cal estudiar amb deteniment.

Isabel Aguilar és també la regidora de Festes i Turisme i per esta raó anima totes les alzirenyes i tots els alzirenys, així com el veïnat de localitats de la comarca a participar dels actes de les festes de Moros i Cristians de la Vila d'Alzira, festa declarada d'Interés Turístic Local.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil