Dissabte 16 de Desembre de 2017

-El Nítida Alzira arranca amb una contundent victòria davant Picassent (7-1) :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  alzira
25/09/2017 | elperiodic.com  

El Nítida Alzira arranca amb una contundent victòria davant Picassent (7-1)

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El futbol sala ja ha tornat al Palau D'Esports d'Alzira, i de bona manera. El Nítida FS es va imposar dissabte al CFS Picassent per 7 gols a 1. Una victòria aparentment còmoda, però amb una tasca progressiva i eficaç durant tot el transcurs del partit.

Els locals no tardaren gaire a avisar de les seues intencions i s'avançaren en el marcador per mitjà de Cris quan s'arribava al minut 2. Instants més tard, Luis Moreno i José Carlos espremeren al màxim una treta de banda que acabà amb el 2-0 reflectit en l'electrònic; l'alzireny va resoldre la jugada amb una magnífica volea.

Els últims minuts del primer acte foren essencials per a donar-li un cop més de realitat al primer triomf del curs. Els visitants es quedaren amb un jugador menys en ser expulsat Iván Alcaide i el Nítida no va deixar passar l'oportunitat d'augmentar l'avantatge. José David rematà un baló al segon pal per fer el 3-0. El nombre de jugadors es va igualar altre cop, però la superioritat dels locals no se n'anà. Tant és així que hi hagué temps per al quart gol, signat per Carlos Villarasa després d'una bona jugada de Luis Moreno.

Encara no s'havia aplegat al minut 5 de la segona meitat quan el Nítida ja havia pujat dues dianes més al marcador. Cris, de penal, i Álvaro foren els autors dels gols que deixaven pràcticament sentenciat l'encontre. Minuts més tard José David pujà el seté dels locals. El Picassent va aconseguir acurtar distàncies en els últims minuts, però sols va servir per a frustrar l'objectiu alzireny d'acabar amb la porteria a zero.

El resultat amb sis gols de diferència d'aquesta primera jornada de la competició deixa als de Braulio Correal amb un lideratge simbòlic i compartit. El pròxim dissabte serà l'estrena a domicili en el pavelló del Fuensanta FS.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil