Divendres 20 de Abril de 2018

-L’Associació Amics de la Murta sol·licitarà una reunió amb la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  alzira
18/09/2017 | elperiodic.com  

L’Associació Amics de la Murta sol·licitarà una reunió amb la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El paratge natural de la Murta és una de los joies paisatgístiques i patrimonials de totes les alzirenyes i alzirenys. Un dels elements clau i identificatius del paratge són les restes del monestir de Santa Maria de la Murta, i des de la Regidoria de Patrimoni Cultura es vetla pel seu manteniment, així com des de l'Associació d'Amics de la Murta.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de l'àrea de Patrimoni Cultural, ha rebut a l'Ajuntament a Xavi Blasco, president de la dita associació, que ha estat acompanyat per altres directius d'Amics de la Murta.

En la reunió, en què també ha estat present el tècnic de Patrimoni i arqueòleg municipal, Agustí Ferrer, s'han plantejat una sèrie de qüestions d'entre les quals cal destacar el compromís de la vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural en reeditar, al llarg del primer semestre del 2018, el llibre de la història del Pare Morera.

S'ha plantejat també la necessitat de petició d'una reunió amb la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat per tal de tractar tant la consolidació del pont de Felip II com la restauració i posterior museïtzació de la torre dels Coloms, un dels elements del monestir més emblemàtics i que ha aconseguit mantindre's dreta, resistint el pas dels segles.

Encara que una de les màximes preocupacions dels directius de l'associació Amics de la Murta és la necessitat de tindre un pla específic de prevenció d'incendis per al paratge, totalment deslligat de l'actual que contempla la prevenció tant per a la Murta com per al paratge de la Casella.

Isabel Aguilar ha manifestat que "des de la Regidoria de Patrimoni Cultural es realitza un seguiment constant dels elements històrics identificatius de la ciutat, entre els quals indubtablement es troba el monestir de Santa Maria de la Murta".

Ara cal sol·licitar la reunió amb els tècnics i responsables de l'àrea de Patrimoni amb la Generalitat per tal d'exposar-los les necessitats urgents que cal posar en marxa al cenobi.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil