El Nítida Alzira cau en el derbi riberenc davant el Favara (6-2)

• Una segona part insuficient privà al conjunt alzireny de continuar la bona ratxa de les últimes jornades

MÉS FOTOS
El Nítida Alzira cau en el derbi riberenc davant el Favara (6-2) - (foto 2)

En cinc jornades sense conéixer la derrota s'ha quedat la ratxa del Nítida Alzira després de caure el passat dissabte en l'Emili Lledó davant del CA Favara per 6 gols a 2, en el partit corresponent a la jornada 10. Encara que els alzirenys aconseguiren posar-se per davant en el marcador, l'equip favarenc va estar un nivell per damunt durant la resta del partit.

L'encontre va començar bé per als visitants que no tardaren a posar-se per davant per mitjà de Cris, qui envià el baló dins la xarxa amb un xut creuat des de la banda dreta en el minut cinc. Però la superioritat en el marcador fou una mica efímera. El Favara posà les taules uns instants després. L'equilibri en el marcador s'estengué durant la resta del primer temps, gràcies, en part, a l'encertada actuació de Javi Sánchez, porter del Nítida.

Ja en la segona meitat, el CA Favara va estar un pas per davant, sobretot a partir de la mitja hora de partit, quan el marcador ja els era favorable amb el 2-1 que s'havia donat a l'inici del període. A pesar d'això, el Nítida intentà tímidament fer front a les complicacions sorgides. Però, ni tant se val el gol de Cris, en rematar una treta des del cantó, va servir per a alterar les aspiracions del Favara d'aconseguir els tres punts.

El marcador acabà, 6-2 tallant així la ratxa dels alzirenys, que es queden en la setena posició amb 13 punts. La pròxima setmana, el Nítida disputarà l'últim partit del 2017 com a local davant el Picassent, on també s'efectuarà la presentació dels equips de la base.