Dilluns 18 de Desembre de 2017

-Alcaraz: 'Amb este llibre establim una fulla de ruta per generar una aliança que ens compromet amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  alicante
02/06/2017 | elperiodic.com  

Alcaraz: 'Amb este llibre establim una fulla de ruta per generar una aliança que ens compromet amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

"Este llibre és una fulla de ruta per a generar una gran aliança social entre els municipis valencians i, així, comprometre'ns amb el compliment dels Objectius de Desenvoulpament Sostenible". Així ho ha destacat el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, durant l'acte de presentació del llibre 'Agenda 2030. Full de ruta per a ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana', publicat per la Direcció General de Cooperació que s'ha presentat este matí a Alacant.

Alcaraz ha explicat que, este llibre, pretén ser un instrument pràctic per tal que els ajuntaments puguen adaptar les seues polítiques públiques als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que han marcat les Nacions Unides. En este sentit, el conseller ha recordat la tasca que, des de la Generalitat Valenciana, s'està fent mitjançant la territorialització dels ODS i l'Aliança de Ciutats valencianes pel Desenvolupament Sostenible així com també amb l'avantprojecte de Llei de Cooperació.

El llibre 'Agenda 2030. Full de ruta per a ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana' s'estructura al voltant de cinc eixos centrals integrats tots ells en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU: el Planeta, les Persones, la Prosperitat, la Pau i les Aliances. Els ODS responen als reptes de garantir una vida digna a les persones, posar fi a la pobresa, lluitar contra les desigualtats, la injustícia i treballar per un desenvolupament sostenible.

En l'elaboració d'esta guia han participat les cinc universitats públiques valencians així com diferents entitats i agents del sector, entre altres, la Coordinadora Valenciana d'ONGD.

També han intervingut durant la jornada la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez; el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo; la presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat, Xelo Angulo; el gerent del Fondo Andaluz de Municipios para la Solidaridad Internacional; i Ana Abellán de Solidaridad Internacional ONGD.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil