Dilluns 19 de Març de 2018

-Alcaraz: 'Amb este llibre establim una fulla de ruta per generar una aliança que ens compromet amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  alicante
02/06/2017 | elperiodic.com  

Alcaraz: 'Amb este llibre establim una fulla de ruta per generar una aliança que ens compromet amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

"Este llibre és una fulla de ruta per a generar una gran aliança social entre els municipis valencians i, així, comprometre'ns amb el compliment dels Objectius de Desenvoulpament Sostenible". Així ho ha destacat el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, durant l'acte de presentació del llibre 'Agenda 2030. Full de ruta per a ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana', publicat per la Direcció General de Cooperació que s'ha presentat este matí a Alacant.

Alcaraz ha explicat que, este llibre, pretén ser un instrument pràctic per tal que els ajuntaments puguen adaptar les seues polítiques públiques als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que han marcat les Nacions Unides. En este sentit, el conseller ha recordat la tasca que, des de la Generalitat Valenciana, s'està fent mitjançant la territorialització dels ODS i l'Aliança de Ciutats valencianes pel Desenvolupament Sostenible així com també amb l'avantprojecte de Llei de Cooperació.

El llibre 'Agenda 2030. Full de ruta per a ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana' s'estructura al voltant de cinc eixos centrals integrats tots ells en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU: el Planeta, les Persones, la Prosperitat, la Pau i les Aliances. Els ODS responen als reptes de garantir una vida digna a les persones, posar fi a la pobresa, lluitar contra les desigualtats, la injustícia i treballar per un desenvolupament sostenible.

En l'elaboració d'esta guia han participat les cinc universitats públiques valencians així com diferents entitats i agents del sector, entre altres, la Coordinadora Valenciana d'ONGD.

També han intervingut durant la jornada la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez; el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo; la presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat, Xelo Angulo; el gerent del Fondo Andaluz de Municipios para la Solidaridad Internacional; i Ana Abellán de Solidaridad Internacional ONGD.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?

RSS elperiodic.com Alicante
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil