Divendres 20 de Abril de 2018

-Els socialistes d'Alcalà de Xivert-Alcossebre dubten que el 16 d'abril estiga adjudicat el servei de jardineria :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  alcxivert
23/02/2018 | elperiodic.com  

Els socialistes d'Alcalà de Xivert-Alcossebre dubten que el 16 d'abril estiga adjudicat el servei de jardineria

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Grup Municipal Socialista (GMS) d'Alcalà de Xivert-Alcossebre vol traslladar a la ciutadania els dubtes que té davant la possibilitat que el 16 d'abril la localitat no tinga el nou servei de jardinera adjudicat quan acaba el contracte actual.

Una situació a la qual s'ha arribat segons el portaveu del GMS, Joan Ronchera, "per la ineficàcia i estranya forma de treballar de Francisco Juan". Segons explica, "en el ple de gener vam decidir no prorrogar l'actual contracte perquè se'ns va explicar que s'havia de traure una nova licitació per afegir nous sectors als plecs".

Per a Ronchera, la manera de procedir de l'alcalde amb aquest assumpte "resulta molt rara perquè al gener teníem la possibilitat de prorrogar la contracta per un any més i vam decidir no fer-ho ja que argumentaven que s'havia urbanitzat una nova zona en Alcossebre i una altra en Alcalà, i que aquests carrers quedaven fora del que es contemplava en l'actual contracte".

No obstant açò, "ara ens trobem amb una al·legació de l'encara empresa adjudicatària en la qual se sosté que la pròrroga del contracte en vigor és viable perquè en el mateix es contempla la possibilitat d'incrementar en un 25% el contracte; una informació que no se'ns va facilitar al gener".

En conseqüència, diu el portaveu socialista, "l'alcalde ens ha portat a una situació que voreja l'esquizofrènia, perquè hem iniciat el procés per a trobar una nova adjudicatària mentre tenim sense resoldre una al·legació del contractista actual".

A més els socialistes argumenten que han treballat per millorar els plecs en algunes qüestions rellevants que al seu parèixer resultaven confoses. "Ens sembla que la clàusula social no està correctament redactada i a més el licitador pot oferir contractes per unes determinades hores a persones en situació de risc laboral, no garantint contractes dignes. Els socialistes volem que l'Ajuntament opte per l'ocupació de qualitat i fuja de la precarietat".

D'altra banda, Ronchera critica que els plecs per a la nova contracta no incloguen treballs específics i concrets a realitzar amb el catàleg municipal d'arbres protegits.

Finalment, el portaveu socialista vol lamentar l'actitud "poc transparent de l'alcalde, Francisco Juan, que modera els plens municipals de forma obertament partidista, sense deixar a l'oposició els torns de rèplica suficients per a poder explicar les seues posicions."

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas

RSS elperiodic.com Alcalà de Xivert
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil