Dimarts 24 de Abril de 2018

-Compromís reclama el compliment dels pactes contra la violència de gènere :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  alcxivert
19/01/2018 | elperiodic.com  

Compromís reclama el compliment dels pactes contra la violència de gènere

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Manel Salvador, regidor a Alcalà de Xivert -Alcossebre, ha presentat una moció en nom del grup municipal de Compromís per ser debatuda i aprovada al proper ple municipal, que tindrà lloc el dia 31 de gener, on s'insta al govern central a complir els punts del Pacte d'Estat contra la violèn-cia de gènere, sobretot pel que fa a les dotacions pressupostàries previstes. El Pacte d'Estat es va signar al 2007 per totes les forces polítiques però no ha tingut una aplicació real. A la moció es reclama al govern central l'elaboració d'un Decret-Llei que contemple l'ampliació de 200 milions d'euros mentre dure la pròrroga dels PGE 2017, que es garantisca que els propers PGE tindran les dotacions econòmiques pactades i que es facen les transferències econòmiques pertinents perquè el govern valencià puga aplicar les mesures recollides al Pacte d'Estat conjuntament a les del Pacte Valencià contra la violència de gènere i masclista.

"El Pacte d'Estat ja va nàixer insuficient, en el seu moment ho vam entendre com un punt de par-tida, un acord de mínims per seguir treballant per una societat més igualitària i segura, però a dia d'avui comprovem que només ha servit per fer-se les fotos sense atorgar-li cap importància real", ha afirmat Manel Salvador. Amb la pròrroga automàtica dels pressupostos generals de l'estat del 2017, que ja no incloïen una partida suficient per a fer front a les polítiques contra la violència de gènere i masclista, el govern central està incomplint el pacte que el seu propi partit va signar. "Hem de tenir en compte que el govern valencià i, en especial, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives sí que està assumint la lluita contra la violència masclista com una autèntica prioritat, amb un acord no només polític sinó també social, i tot l'infrafinançament que patim els valenci-ans, sí que s'ha atorgat una dotació econòmica suficient per a 2018. Per tant, instem al govern central a complir els seus compromisos, una vegada més", ha conclós Salvador.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)

RSS elperiodic.com Alcalà de Xivert
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil