Dimecres 25 de Abril de 2018

-Compromís per Alcalà i Alcossebre presenta les seues propostes per als pressupostos municipals 2018 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  alcxivert
29/11/2017 | elperiodic.com  

Compromís per Alcalà i Alcossebre presenta les seues propostes per als pressupostos municipals 2018

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Manel Salvador, regidor i portaveu del grup municipal Compromís a l'Ajuntament d'Alcalà, ha presentat un llistat de deu propostes per ser incloses als pressupostos municipals per al 2018, que toquen diferents àrees de la població i que es debatran al ple que tindrà lloc aquesta nit. Entre les propostes de Compromís, destaquen la creació del centre d'interpretació del Castell de Xivert o el centre d'interpretació de la Serra d'Irta a Alcossebre i mesures orientades a garantir l'accessibilitat de totes les persones als espais de la població. En aquest sentit, es proposa l'adaptació del "passeget" de la Bassa Llona i la millora paisatgística de l'entorn, l'instal·lació de gronxadors als parcs infantils i l'ampliació dels espais de bany, tot per fer aquests espais totalment accessibles a persones amb mobilitat reduïda. També es proposa la creació de punts wifi gratuïts a tot el municipi, augmentar la freqüència de neteja dels parcs públics i infantils i dotar de més instal·lacions els parcs infantils.

Totes les propostes de Compromís s'han negociat i s'inclouran en els pressupostos de 2018, exceptuant el centre d'interpretació del Castell de Xivert, que es negociarà més endavant. D'altra banda, Compromís per Alcalà ha proposat també la creació d'un pla d'ajudes per a que els establiments i comerços de la localitat puguen adaptar els accessos i els serveis, una proposta que no s'inclourà als pressupostos perquè requereix una ordenança, però l'Ajuntament s'ha compromés a portar-ho a terme durant 2018 mitjançant una modificació de crèdit.

"Considerem que totes les propostes que fem des de Compromís per als propers pressupostos són xicotets canvis que afecten directament a la qualitat de vida diària de la gent d'Alcalà i que contribuiran a fer del nostre poble un millor espai per viure i conviure", ha explicat Manel Salvador. "Al mateix temps, proposem incloure als pressupostos la creació de centres d'interpretació als principals punts d'interès del nostre terme, que ens permetran treure'ls el màxim partit turístic", ha conclós.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Alcalà de Xivert
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil