Dijous 26 de Abril de 2018

-Els socialistes alcoians inicien el procés per a elegir la direcció local :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  alcoi
08/03/2018 | elperiodic.com  

Els socialistes alcoians inicien el procés per a elegir la direcció local

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L’agrupació alcoiana del PSPV ha iniciat hui, en l’executiva local, el procés per a la reelecció de la nova direcció del partit en l’àmbit local. Els socialistes votaran el pròxim dissabte 24 de març la nova executiva local, un procés que està realitzant-se en totes les agrupacions després d’haver-se realitzat la elecció tant dels secretari Nacional, Pedro Sánchez; al secretari Nacional Ximo Puig, el Secretari Provincial, Jose Xulvi i el comarcal, Rafa Briet. En la reunió de l’executiva, l’actual secretari, Toni Francés, ha anunciat que no optarà a la reelecció.

L’assemble local dels alcoians es realitzarà el 24 de març, dissabte, i en ella s’elegirà una nova direcció del partit en Alcoi, a un nou/nova Secretari/a General, així ho ha decidit l’executiva del PSPV-PSOE en Alcoi en la seua reunió. En la mateixa, Francés ha anunciat que ell no optarà a la reelecció i ha fet balanç de la seua etapa.

L’actual secretari, Toni Francés, ha destacat els objectius que es va marcar quan va optar a la secretaria: «La intenció era unir el partit i aconseguir que el PSOE recuperara la confiança de la ciutadania. Veníem d’una època dura, després de perdre l’alcaldia i de tindre un Ajuntament i una Generalitat en mans del Partit Popular. Un grup de militants vam decidir donar un pas endavant, i jo els vaig encapçalar. Vam formar una executiva amb cares noves, professionals preparats que després van conformar una llista electoral renovada que va aconseguir recuperar el govern de la ciutat. Estic orgullós d’haver format part d’un equip i d’una etapa il·lusionat i renovadora per als socialistes i pels alcoians». 

Francés es posa a disposició de la nova direcció que ixca de la propera assemblea per continuar treballant com a militant de l’Agrupació d’Alcoi pel projecte dels socialistes alcoians:  «Hi han moltes companyes i companys preparats per continuar apostant per aquesta agrupació i aquesta ciutat. El canvi sempre és necessari per seguir avançant, les persones anem i venim, però els projectes i les conviccions continuen. Estic segur que la nova etapa serà molt important per al partit, i per a Alcoi».

L’actual secretari general és afiliat al partit socialista des de que tenia 18 anys, va ser elegit regidor pel PSPV a l’Ajuntament d’Alcoi al 2007 i va aconseguir la secretaria del Psoe alcoià al 2008. En 2011 va accedir a l’alcaldia d’Alcoi després d’11 anys de govern del Partit Popular, fet que va revalidar al 2015 sent el PSPV d’Alcoi el partit més votat. En 2015 va ser elegit a més d’alcalde, diputat provincial i al 2016, president del Consorci de les Comarques Centrals. Actualment forma part del equip de Ximo Puig com a responsable de polítiques comarcals a l’Executiva Nacional del PSPV.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!

RSS elperiodic.com Alcoi
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil