elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Arranca la venda de tiquets del bus de la festa 2016

Arranca la venda de tiquets del bus de la festa 2016
  • Aquest any amb destinació a Benimarfull, Alcosser, Beniarrés i Gaianes

El Bus de la Festa ja està marxa, un any més, per a donar opcions d’oci als joves de la ciutat. El preu es manté en 4,40 euros (anada i tornada incloses), els menors de 18 anys necessiten autorització i no es venen tiquets a l’autobús.

El Centre Cervantes Jove (CCJ) ja té a la venda els tiquets del Bus de la Festa 2016 amb algunes novetats. Aquest any, les eixides estan programades per a Benimarfull (30 juliol), Beniarrés (14 d’agost) Alcosser (27 d’agost) i Gaianes (3 de setembre).

Aquesta iniciativa municipal ofereix opcions d’oci nocturn per a l’estiu als joves alcoians que acudeixen a les festes dels pobles de la comarca amb la seguretat de no tenir que agafar vehicle propi.
L’edat mínima per a poder fer ús del servei són 16 anys (nascuts a l’any 2000 inclosos), amb un cost de 4,40 euros inclou l’anada i tornada amb un horari tancat des de la compra del tiquet. Tots els serveis conten amb monitor acompanyant i els menor de 18 anys necessiten una autorització paterna que es recull al mateix CCJ.

Maria Baca, edil de joventut, comenta: «Seguim un estiu més amb el Bus de la Festa, adaptant el servei a les demandes dels joves de la ciutat i de les seues famílies. L’èxit de la iniciativa i la seua consolidació és evident però seguim introduint, amb l’experiència d’ús d’anys anteriors, petits canvis en el servei i les enquestes que realitzem als propis usuaris».

Aquest any, també s’introduiran mesures de prevenció i reducció de danys en diferents conductes additives. D’una banda, hi haurà informació als pares en la pròpia autorització dels menors sobre els riscos del consum d’alcohol així com informació al propi autobús per als usuaris. Igualment, des de la regidoria també es donarà informació en el transport per a evitar conductes sexistes entre els joves.
Aquesta serà la quarta edició del Bus de la Festa d’Alcoi, un servei molt demandat per la joventut de la ciutat i que des de la seua implantació al 2013 ha sigut aplaudit tants pels usuaris com per les seues famílies.

Subir