elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Crespo Colomer serà l’autor del Cartell de Festes de 2015

Crespo Colomer serà l’autor del Cartell de Festes de 2015
    MÁS FOTOS
    Crespo Colomer serà l’autor del Cartell de Festes de 2015 - (foto 2)

    El veterà i reconegut fotògraf José Crespo Colomer serà l’autor del Cartell de Festes de Moros i Cristians del proper any.

    El regidor de Festes Jordi Martínez ha comunicat que “des de l’Ajuntament hem optat per Crespo Colomer no només per la seua capacitat de captar la bellesa de la Festa i l’expressió plàstica de les celebracions, sinó que a més volem que servisca d’homenatge a la seua trajectòria com a pare de la fotografia festera, ja que amb el seu treball de dècades ha estat el creador i precursor d’un gènere que ha engrandit i enaltit la Nostra Festa”.

    Crespo Colomer ha destacat al llarg de la seua vida com a fotògraf de la festa de Moros i Cristians, aconseguint l’any 1955 el seu primer accèsit al concurs de l’Associació de Sant Jordi, que va guanyar per primera vegada l’any següent; des d’aleshores, ha aconseguit nombrosos guardons a aquest certamen, tant a la categoria de Festes com en l’apartat d’aspectes sobre Alcoi. Entre l’any 1954, i el de la seua retirada, el 1981, va capturar l’ànima de les nostres festes a través de centenars d’imatges que ja formen part del patrimoni cultural i emocional d’Alcoi.

    Per a l’elaboració del disseny, el fotògraf comptarà amb l’ajuda de la seua filla Rosanna Crespo, il·lustradora de gran prestigi.

    Subir