elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Es posa en marxa el Trofeu Filaes 2014

  • Primera reunió amb els representants de les entitats festeres

Dijous va tindre lloc al Centre d’Esports la primera reunió per a l’organització del Trofeu Filaes 2014, un encontre al que van ser citats els representants de totes les entitats festeres alcoianes, per començar a perfilar aquest esdeveniment que es disputarà els dies 18 i 19 d’abril.

La reunió va servir per prendre algunes decisions de forma consensuada amb els participants: triar l’assegurança, informar de la normativa i del sistema de competició, tractar possibles canvis de seu d’alguna especialitat, o bé acordar quin col·lectiu arbitral s’encarregarà de pitar els encontres. Al respecte d’aquesta última qüestió cal indicar que es va optar pel col·lectiu d’àrbitres locals de futbol-sala, pel menor cost amb comparació respecte als àrbitres de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana; per la seua banda, el futbol sí que serà arbitrat per col·legiats de la Federació, mentre que a petanca serà la Lliga Local de Petanca l’encarregada d’aportar els seus àrbitres, i al bàsquet els arbitratges seran de l’associació local d’àrbitres ASOAR. També es va nomenar el comité organitzador, deixant oberta la possibilitat d’incloure a nous membres que tinguen intenció de sumar-s’hi.

A banda, es va presentar el cartell d’aquesta edició i es va informar als assistents dels terminis de lliurament de la documentació, i també dels corresponents pagaments. El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig indicava a més que també es va aprofitar per repassar anteriors edicions per a la millora de qüestions organitzatives: “Hem aprofitat aquesta primera reunió per tractar obertament temes que poden contribuir a la millora del Trofeu Filaes, una competició ben arrelada a la ciutat i amb un gran seguiment popular. Per això, vam voler tractar les qüestions organitzatives més urgents, però també vam obrir intervencions per a que els assistents pugueren fer les seues aportacions i suggeriments, ja que la nostra intenció no és altra que seguir millorant cada aspecte de l’esport local”.

Subir