elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

1400 alumnes d’Alboraia participa en la 25 edició d’Anem al Teatre junt altres pobles de la comarca

1400 alumnes d’Alboraia participa en la 25 edició d’Anem al Teatre junt altres pobles de la comarca
    MÁS FOTOS
    1400 alumnes d’Alboraia participa en la 25 edició d’Anem al Teatre junt altres pobles de la comarca   - (foto 2)

    Anem al Teatre és una Campanya de Teatre escolar que junt amb altres municipis de l’àrea metropolitana de València, s’organitza per a acostar el teatre als escolars dels nostres centres educatius.

    A Alboraia són, concretament cinc companyies de diferents comunitats autònomes (“El sueño de Cleta” de la companyia Gus marionetas, “Tirant lo Blanc” de la companyia Crit, “Tortuga L’Illa d’en tresot” de La pera Llimonera, “En la boca del Lobo” de Titiriteros de Binéfar, “Vosté està ací” de Cia. Aérea) , les que realitzaran les representacions en el Teatre l'Agrícola, per als diferents cicles educatius, des d’Infantil fins a Batxillerat. Les obres de teatre es treballen des de l’aula abans d’acudir al Teatre amb material didàctic que les mateixes companyies elaboren per a aprofitar al màxim l’experiència.

    A més esta edició és la primera en què rebem ajuda del Ministeri de Cultura, i a més de les representacions també s’ estan realitzant tallers de titelles amb paper arrugat i una exposició a la Casa de Cultura "José Peris Aragó", per la commemoració dels 25 anys de realització d’esta Campanya.

    Subir