Dimecres 18 de Octubre de 2017

-Catarroja obri un procés de participació ciutadana per a desenvolupar l'estratègia de desenvolupament integrada amb Albal :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  albal
21/11/2016 | elperiodic.com  

Catarroja obri un procés de participació ciutadana per a desenvolupar l'estratègia de desenvolupament integrada amb Albal

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Catarroja ha obert un procés de participació ciutadana per a planificar l'Estratègia de Desenvolupament Urbà sostenible i Integrat (EDUSI) que està desenvolupant conjuntament amb la población veïna d'Albal.

La ciutadania ja té al seu abast un qüestionari sobre les actuacions d'este projecte que pot respondre tant a la página web de l'Ajuntament com a determinats punts de la població on s'han instal·lat urnes perquè es puguen dipositar les respostes. En concret, les urnes estan situades a l'Oficnina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, la Casa de la Cultura, l'Espai Barraques, l'Escola d'Adults i el Mercat Municipal.

El projecte va ser presentat la setmana pasada a les associacions i a la comunitat educativa i la resta de la ciutadania pot participar fins al pròxim 24 de novembre.

L'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat entre Catarroja i Albal és un ambiciós projecte finançat amb fons europeus que afecta a la zona del camí de les Corregudes fins a la seua connexió amb la V-31 i que té com a objectiu resoldre els problemes històrics de comunicació entre les dues poblacions i acabar amb l'important risc d'inundacions de la zona en èpoques de pluges intenses.

El procés de participació ciutadana estarà obert fins al 24 de noviembre. El 28 de novembre, representants de les dues poblacions tindran una reunió conjunta per a analitzar els resultats. I finalment, el 30 de novembre es presentarà públicament el projecte.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/10/2017 - Editorial
Es hora de los moderados
12/10/2017 - La Columna de Jomeve
La Constitución y las leyes
16/10/2017 - Columna de Michel
¡Ahora menos que nunca!
16/10/2017 - Con su permiso
La cabra al monte tira
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil