Dilluns 23 de Abril de 2018

-Es clausura el taller d'ocupació 'Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai' :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  alaquas
28/12/2017 | elperiodic.com  

Es clausura el taller d'ocupació 'Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai'

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• Un total de 30 veïnes i veïns han estat contractats durant 1 any per l'Ajuntament d'Alaquàs a través d'aquest Taller d'Ocupació amb les especialitats d'electricitat, atenció sociosanitària i jardineria

El dimecres 27 de desembre es va clausurar al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí el taller d'ocupació "Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai". Un programa que va estar sol·licitat al Servef i a la Conselleria d'Educació dirigit a persones en situació d'atur o persones que estant ocupades, vulguen millorar la seua formació professional.

Els cursos han donat formació a un total de 30 veïns i veïnes i han permès que l'Ajuntament d'Alaquàs els haja pogut contractar durant 1 any, donant-los l'oportunitat de formar-se en l'especialitat per la qual s'han interessat així com oferint-los un contracte laboral per a desenvolupar diferents obres municipals o prestar els seus serveis a l'Ajuntament.

Es tracta d'un programa mixte de treball i formació que té com a objectiu el d'incrementar l'empleabilitat de les persones desocupades de més de 25 anys o més amb la finalitat de facilitar la seua inserció laboral, combinant la formació per al treball mitjançant la realització d'accions formatives amb la realització d'obres o prestació de serveis d'utilitat pública o interès social. En aquest cas s'han impartit les especialitats de: Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió, Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials i Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i Instal·lació i Manteniment de jardins i zones verdes.

Aquestes accions formatives formen part del Pla de Formació Professional per al Treball 2016/2017 desenvolupat per l'Ajuntament d'Alaquàs com una de les polítiques prioritàries pel que respecta a la formació i al treball. Més de 2000 veïns i veïnes s'han beneficiat en els últims anys dels 151 cursos de 30 perfils professionals diferents impartits al Centre de Formació per proporcionar una qualificació professional i facilitar l'entrada al mercat laboral.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil