elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos són exaltades com a Falleres Majors d'Alaquàs per al 2018

Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos són exaltades com a Falleres Majors d'Alaquàs per al 2018
    MÉS FOTOS
    Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos són exaltades com a Falleres Majors d'Alaquàs per al 2018 - (foto 2)

    L'Auditori Nou d'Alaquàs va acollir el passat dissabte 28 d'octubre l'acte de Presentació de les Falleres Majors. Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos van ser presentades i exaltades públicament com a les màximes representants de les Falles d'Alaquàs en un acte multitudinari on es va donar cita tota la societat fallera de la ciutat.

    L'acte es va iniciar amb la representació "Moviments del cor" a càrrec del grup artístic "Gramaje i Espí". A continuació van desfilar les Corts d'Honor que enguany acompanyaran a les Falleres Majors d'Alaquàs. Després van eixir les màximes representants, que van ser rebudes a l'escenari per l'Alcaldessa d'Alaquàs i Presidenta Nata de Junta Local Fallera, Elvira García Campos i la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar.
    L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, va ser l'encarregada d'imposar la banda així com la Joia que les acredita com a màximes representants falleres. També va dirigir unes paraules per donar-les la benvinguda al nou càrrec de responsabilitat que ocupen. En l'acte va actuar també com a mantenidora Alicia Moreno Morales, Fallera Major de València del 2016.

    A continuació van començar les felicitacions. En primer lloc van desfilar tots els components de Junta Local Fallera aixi com les Falleres Majors d'Alaquàs del 2017, Susana Vinuesa Bautista i Valeria Carrasco Rovira . Després ho van fer diferents col·lectius d'Alaquàs: el Centre Cultural Andalús, el Centre Cultural Extremeny, la Unió Musical d'Alaquàs, la Confraria de la Mare de Déu de l'Olivar i els Moros i Cristians Perolers d'Alaquàs. També van estar presents totes les Falles d'Alaquàs i diferents Juntes Locals Falleres d'altres municipis.

    Paula Sanchis Mengod ha estat des de sempre molt implicada en el món faller d'Alaquàs. És fallera de la comissió Avinguda Genovés des que va nàixer. Va estar Fallera Major Infantil de la seua comissió l'any 2000 i l'any 2002 va ser la Fallera Major Infantil d'Alaquàs. L'any 2016 va ocupar també el càrrec de Fallera Major de la seua comissió. L'any 2014 va ocupar el càrrec de secretària de Junta Local Fallera i en la seua falla sempre ha ostentat diversos càrrecs de responsabilitat.

    Clara Pozo Cantos és fallera de la Falla Verge de l'Olivar des de l'any 2014, any en que va ser Fallera Major Infantil. La seua familia ha estat sempre molt implicada en el món faller, principalment en la seua falla. Sa mare va ser una de les fundadores d'aquesta comissió de la que continúen formant part i implicant-se en els seus projectes.

     

    Pujar