Dilluns 23 de Abril de 2018

-Sebastián Ruiz Flores pren possessió del seu càrrec com Regidor :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  alaquas
27/10/2017 | elperiodic.com  

Sebastián Ruiz Flores pren possessió del seu càrrec com Regidor

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Sebastián Ruiz Flores va prendre possessió ahir dijous 26 d'octubre del seu càrrec com a nou Regidor de la Corporació Municipal d'Alaquàs després que Óscar García Merenciano presentara el passat mes de setembre la seua renúncia per motius personals.

El nou Regidor va prometre el càrrec davant la Constitució Espanyola i va assegurar que complirà fidelment les obligacions del càrrec. L'edil va declarar que "és un honor i una responsabilitat treballar per Alaquàs i per això vaig a treballar intensament per aconseguir la millor Alaquàs. Vull donar les gràcies a l'Alcaldessa, a la meua família i a tots els meus amics. Treballaré colze a colze amb els meus companys de l'equip de govern i estendré la ma també a l'oposició per a treballar i crear projectes en positiu per a Alaquàs".

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, va destacar "les ganes i el potencial del nou Regidor. Ens consta, per la teua trajectòria que tens un immens ímpetu per treballar per aquest poble, cosa que sempre has posat en manifest en la societat civil".

Sebastián Ruiz Flores es farà càrrec a partir del dilluns 30 d'octubre, una vegada estiga signat el Decret de la delegació, de la Regidora de Medi Ambient. Assumeix aquestes funcions donada la seua dilatada experiència i la seua implicació en tot tipus d'activitats relacionades amb l'associacionisme i el respecte al medi ambient. President del Club de Pescadors Esportius d'Alaquàs i soci de la Unió Musical d'Alaquàs, ha destacat sempre per ser una persona compromesa i molt activa en projectes de conservació mediambiental. Ha estat guarda honorari de pesca de la Generalitat Valenciana, membre de la Junta Rectora del Parc Natural del Túria, director de formació i tècnic habilitat de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana i ha dirigit un programa de ràdio local sota el nom "Nuestra Pesca". Forma part de diferents projectes de conservació mediambiental del riu Túria, Xúquer i Magre, així com de projectes de col·laboració del riu. Ha participat i organitzat nombroses jornades de sensibilització mediambiental, repoblacions piscícoles, reforestacions d'arbres i regeneració d'espais naturals.

L'Alcaldessa d'Alaquàs va anunciar a més com queden reestructurades les àrees de govern després de la incorporació d'aquest nou Regidor. El Regidor d'Economia, Hisenda i Cultura, Toni Saura, assumirà la Regidoria de Festes. Per la seua banda, la Regidora de de Mobilitat i Transport, Diana Muñoz, assumirà la Regidoria de Joventut, que ja va ostentar en la passada legislatura.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil