Dilluns 19 de Març de 2018

-Alaquàs ret homenatge als esportistes Ornella Tosta i Jorge López :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  alaquas
27/10/2017 | elperiodic.com  

Alaquàs ret homenatge als esportistes Ornella Tosta i Jorge López

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Ple de la Corporació Municipal va retre ahir homenatge als esportistes alaquasers Ornella Tosta Villino i Jorge López Palenzuela en reconeixement a la seua trajectòria de promoció de l'esport a Alaquàs i als èxits aconseguits en aquesta temporada donat que ambdós s'han posicionat en destacades categories dins de la seua especialitat esportiva.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, els va rebre a la sessió plenària per felicitar-los i va destacar la dedicació d'aquests dos joves que han portat la imatge d'Alaquàs allà on han viatjat per tal d'aconseguir els seus reptes. La primera edil va destacar l'esforç i valors esportius dels dos per haver-se convertit en "referència dels nostres joves i de tota la gent que puga sentir-se identifiat amb el que signifiquen els reptes i la superació". Elvira García fa finalitzar el seu discurs donant-los les gràcies per "portar el nom d'Alaquàs perquè dignifiqueu els nostres esportistes i el nostre poble"

Els dos esportistes van agrair el reconeixement i van reconèixer la dificultat i l'esforç que suposa arribar a aquests nivells tot i que van assegurar que continuaran treballant pel que els apassiona.

Ornella Tosta Villino, membre del Club de Pesacadors Esportius d'Alaquàs, es va proclamar campiona del món en el Campionat d'Aigua Dolça Dames celebrat el passat mes d'agost a Hongria. La jove ha estat des de sempre una esportista destacada del seu club, collint importants medalles tant en campionats autonòmics com nacionals i internacionals al llarg de la seua trajectòria. A més de penjar-se la medalla d'or en aquest campionat, va ser l'esportista millor classificada de tota la selecció a nivell individual, aconseguint la sisena posició a nivell mundial. Es tracta d'un gran actiu per a la selecció, no sols pel seu bagatge esportiu sinó per la seua condició esportiva actual.

Jorge López Palenzuela és membre del club Triculpelat d'Alaquàs. Enguany ha aconseguit classificar-se per al Iroman de Hawai, el més antic i prestigiós del món. Va començar als 8 anys a l'escola d'atletisme d'Alaquàs fins que va passar a formar part del Club d'Atletisme d'Alaquàs. Durant aquests anys ja aconseguia diversos podiums a nivell provincial i nacional. L'any 2008 va fundar el club de muntanya Més desnivell, amb el qual va competir en carreres de muntanya. L'any 2012 va començar a dedicar-se al triatlón com a esport principal. L'any 2013 va collir els seus primers èxits en aquesta modalitat com la segona posició en el Triatló Olímpic de València. Des d'aleshores no ha parat de collir èxits per tot el país. El passat mes de setembre, en el Ironman de Barcelona, va aconseguir el seu esperat repte: classificar-se per a Hawai.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil