Dijous 14 de Desembre de 2017

-L'exposició "Somos súper-històries de superació" arriba a Alaquàs :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  alaquas
20/10/2017 | elperiodic.com  

L'exposició "Somos súper-històries de superació" arriba a Alaquàs

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'immesurable treball i esforç de totes eixes persones que treballen anònimament des de col·lectius i associacions per millorar la societat en què vivim és el protagonista d'aquesta exposició itinerant que s'inaugura el proper divendres 25 d'octubre al Castell d'Alaquàs.

La Fundació Horta Sud porta a Alaquàs l'exposició del Còmic Social "Somos Súper-Històries de Superació", una mostra que vol fer visible el treball realitzat per una gran quantitat de persones que amb la seua participació i implicació contribuixen i lluiten per causes justes. L'acte tindrà lloc a les 19 hores i comptarà amb la presència d'Alfred Domínguez, president de la Fundació Horta Sud, Elvira García Campos, Alcaldessa d'Alaquàs i algunes de les associacions participants al projecte.

L'exposició forma part del projecte Somos Súper-Històries de Superació que es va iniciar fa tres anys amb diverses iniciatives. La primera, un taller de còmic social impartit per Paco Roca en l'EASD, en el qual els i les participants van conèixer de primera mà i van convertir en còmic les històries narrades per persones que treballen en associacions. La segona, l'edició dels còmics dels 17 participants en un llibre, "14 històries increïbles de superació", prorrogat pel propi Roca, que també aporta una història de la seua creació, en la qual destaca la idea que la ciutadania, unida, pot aconseguir grans coses per a millorar la societat.

Com a cloenda de tot aquest treball, s'ha posat en marxa aquesta exposició que ha passat ja per altres municipis de la comarca com Mislata, Quart de Poblet i Catarroja i que ara arriba a Alaquàs fins el 25 de novembre.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil