Dissabte 18 de Novembre de 2017

-Professionals de l'educació es formen en igualtat de gènere a Alaquàs :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  alaquas
19/10/2017 | elperiodic.com  

Professionals de l'educació es formen en igualtat de gènere a Alaquàs

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La formació en gènere i l'educació en igualtat són objectius claus per a l'Institut Faustí Barberà d'Alaquàs. La comissió d'Igualtat i Convivència del centre ha posat en marxa unes jornades de formació en gènere que sota en lema "Eduquem en igualtat" volen formar els professionals de l'educació així com altres persones interessades en la igualtat.

L'acte inaugural va tindre lloc el passat 5 d'octubre i va córrer a càrrec de la directora de l'Institut, Paqui Morellá i de l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, que posaren en valor el treball realitzat pel centre en educació en igualtat. A continuació va tindre lloc la ponència "Llenguatge sexista: un espai de dominació" a càrrec de la professora de secundària i especialista en formació de gènere Teresa Meana.

Les jornades es realitzaran fins el mes de novembre determinats dijous en horari de 15:30 a 17:30 hores i estan dirigides al professorat tot i que la matrícula està oberta també a qualsevol persona interessada. En aquests moments hi ha inscrites 112 persones, la majoria d'elles professionals de l'educació de diferents centres d'ensenyament d'Alaquàs i d'altres poblacions de la comarca així com també de València.

El cicle continua hui dious 19 d'octubre amb la conferència "Gènere i feminismes: conceptes bàsics. Implicacions en el currículum ocult" a càrrec de Patrícia Olascoaga i Manolo Martínez. El 26 d'octubre serà el torn d'Amparo Olba amb la conferència "Investigadores a les aules". El 2 de novembre, Irene Ballester parlarà al voltant de "Ni muses ni sotmeses: codis nous des de l'art i la publicitat". El 9 de novembre Patricia Olascoaga impartirà la ponència "Violències: definicions i tipus. Importància de la prevenció en l'adolescència". El 16 de novembre, Carles Fons parlarà de "Noves masculinitats: reptes igualitaris per al segle XXI" i el 23 de novembre, Manolo Martínez serà l'encarregat de "Dels binomis normatius a les diversitats emergents". El cicle es tancarà el 30 de novembre amb "Les dones que ens falten: una geneologia de coneixement ocultada (anàlisi dels manuals d'ESO) amb Ana López-Navajas.

Les jornades estan organitzades per la Comissió d'Igualtat i Convivència de l'Institut Faustí Barberà amb la col·laboració del projecte Erasmus + K1 "Gènere i Igualtat: una mirada europea" i del col·lectiu EntreIguals.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/11/2017 - Chuzos de Punta
Laponia del sur
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
11/11/2017 - Columna de Michel
¿Enajenación mental transitoria?
16/11/2017 - La Palestra
Finançament Just
11/11/2017 - Piedras vivas
Este es un mes más que gozoso
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
16/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Una alternativa al independentismo: ¡no votarles!
11/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (1)
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
11/11/2017 - La Columna de Jomeve
Volver a empezar
11/11/2017 - Camins de l´Alcora
Pongamos que hablo de Cataluña
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil