Dimecres 22 de Novembre de 2017

-Estudiants d'Alaquàs viatjaran a Polonia per treballar la iniciativa i el diàleg entre els joves :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  alaquas
10/10/2017 | elperiodic.com  

Estudiants d'Alaquàs viatjaran a Polonia per treballar la iniciativa i el diàleg entre els joves

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Sis joves d'Alaquàs d'entre 14 i 16 anys participaran del 16 al 24 d'octubre en un intercanvi juvenil a Lublín, Polonia. L'objectiu principal del projecte és incrementar la conciència ambiental i la iniciativa i el diàleg entre els i les joves en el marc de la sostenibilitat a través d'habilitats pràctiques adquirides a través de mètodes a l'aire lliure i educació entre iguals.

La Regidora de Projectes Europeus, Diana Muñoz, ha rebut el grup de joves acompanyats dels seus pares per tal de conèixer de primera ma el projecte i animar-los a continuar implicant-se en aquest tipus de politiques i programes d'intercanvi promoguts per l'Ajuntament d'Alaquàs.

En el projecte participen 6 joves de Romania, sis de la fundació Sempre A Front que és la afitriona del projecte i sis joves d'Alaquàs que estudien a l'IES Faustí Barberà, IES Clara Campoamor i IES Olivar II. Els joves aniran acompanyats per una responsable adulta. El projecte està totalment subvencionat per la Comissió Europea a través del programa Erasmus Plus.

Els participants del projecte obtindran coneixements sobre educació ambiental i de la naturalesa, seguretat alimentària, educació, cultura i tradicions dels països socis. També milloraran les seues habilitats en pensament creatiu, iniciativa, responsabilitat compartida per ecosistemes, supervivència, tallers culinaris, planificació, comunicació i treball en equip i comunicació en anglès. A través de les activitats, els grups contribuiran a la promoció d'activitats d'oci actives i creatives dels joves, a la participació activa en les iniciatives comunitàries locals ia la promoció de la idea de tenir cura del medi ambient així com la idea del desenvolupament sostenible.

L'Ajuntament d'Alaquàs, a través de la seua Oficina Eurodesk promou una gran quantitat d'intercanvis juvenils. Els programes es difonen a través de les xarxes socials Facebook i Twitter @eurodeskalaquas i per estar subscrits a la base de dades del departament de joventut com interessats en projectes europeus.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil