Dissabte 24 de Març de 2018

-Vora 800 alumnes estudien enguany al CFPA Enric Valor :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  alaquas
06/10/2017 | elperiodic.com  

Vora 800 alumnes estudien enguany al CFPA Enric Valor

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Vora 800 alumnes han iniciat enguany les classes al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alaquàs. L'acte d'inauguració de curs va tindre lloc el dijous 5 d'octubre al Castell a càrrec del Regidor d'Educació, Fran Evangelista i el director del centre, Vicent Sánchez Calatrava.

En l'acte es va destacar un any més la gran qualitat d'ensenyament que s'imparteix al centre així com la implicació de professorat i alumnat. Com a novetat, el centre inclourà enguany en la seua oferta formativa un programa experimental coordinat amb el SERVEF, sent el centre de referència en la comarca de l'Horta Sud per a aquesta modalitat formativa. Aquest programa va destinat a l'obtenció de la Certificació de Competències Clau necessàries per a cursar la formació dels Certificats de Professionalitat de nivell 2, en el cas de persones adultes que no tinguen formació prèvia acreditada com l'ESO. Està orientat a treballadors o aturats per a ampliar els seus coneixements o acreditar una sèrie de competències professionals que els capacita per a realitzar un treball així com la millora educativa. Aquests cursos són quadrimestrals amb realització de prova externa a càrrec del SERVEF.

L'acte va comptar amb la participació d'un grup d'alumnes del centre així com també amb l'actuació musical de Vanesa Bessó Moreno.

L'Ajuntament d'Alaquàs aposta, a través de projectes educatius d'aquest tipus, per una educació pública i de qualitat per a totes les persones d'Alaquàs sense distinció d'edat. Des de 2007, el Castell d'Alaquàs és seu per a l'educació de persones adultes.

L'EPA de Alaquàs ofereix una extensa oferta formativa per als majors de 18 anys. Cursos d'alfabetització, d'iniciació a la formació bàsica, de castellà per a persones estrangeres, de valencià de tots els nivells de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. També s'imparteixen cursos d'idiomes, tallers d'animació sociocultural i activitats literàries, de preparació per a la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys i per a la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior són algunes de les matèries. El centre d'Alaquàs continuarà impartint un taller d'història de l'art dedicat a la música sota el nom 'Entenem la música'.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Los jubilados salen a la calle / Manteros
22/03/2018 - Camins de l´Alcora
Un callejero ilustrativo
20/03/2018 - Editorial
Volver

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil