Diumenge 21 de Gener de 2018

-Alaquàs inicia el curs escolar amb més de 7700 alumnes matriculats :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  alaquas
11/09/2017 | elperiodic.com  

Alaquàs inicia el curs escolar amb més de 7700 alumnes matriculats

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Un total de 7700 alumnes inicien estos dies el curs escolar a Alaquàs en els diferents centres educatius. Un total de 74 xiquets i xiquetes iniciaven hui les classes a l'Escoleta Municipal Infantil l'Alqueria, 864 ho feien a infantil, 2292 alumnes a primària i 3347 als cicles de secundària. La setmana que ve començaran els alumnes del Centre de Formació Municipal Francesc Ferrer Martí i a principis d'octubre ho faran els vora 1000 alumnes del Centre de Persones Adultes Enric Valor d'Alaquàs que ara estan en procés de matrícula.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, ha visitat aquest matí l'Escola Municipal Infantil l'Alqueria i ha recordat la importància del dia de hui perquè " marca un inici i un camí per a tot l'alumnat d'Alaquàs i també per al professorat i les famílies". La primera edil ha ha insistit en la importància que té l'educació al llarg de tots les etapes de la vida i per això ha manifestat el seu compromís de continuar treballant perquè tots els veïns i veïnes d'Alaquàs compten amb una educació pública i de qualitat independentment de la seua edat.

Elvira García Campos ha recordat la inversió que l'Ajuntament d'Alaquàs ha realitzat aquest estiu per tal de posar a punt tots els col·legis. Uns treballs que es realitzen cada mes d'agost per tal que les instal·lacions espiguen preparades per a l'inici del curs escolar. Les actuacions, realitzades d'acord amb les necessitats plantejades per la comunitat educativa, han permès la millora de les instal·lacions actuals per afavorir la qualitat d'ensenyament que s'imparteix a Alaquàs.

D'entres els treballs realittzats destaquen la reparació i pintura de tots els jocs infantils dels col·legis així com la neteja i poda d'arbres. Tot i atenent a les demandes de cada col·legi, l'Ajuntament d'Alaquàs ha realitzat també treballs de manteniment i pintura en els centres educatius i altres actuacions necessàries per a la posada a punt.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/01/2018 - Chuzos de Punta
Nuestras plantas no corren
19/01/2018 - Columna de Michel
Las pensiones y luchas internas
19/01/2018 - Desde el centro
Baja el paro en Nules
15/01/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mi carta a los Reyes Magos / La parcela del Arenal
19/01/2018 - Reflexionando, que no es poco
Empezar como se acabó: es empezar a acabar igual

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil