Dissabte 21 de Octubre de 2017

-L’impressionisme de Monet, al Castell d’Alaquàs :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  alaquas
04/09/2017 | elperiodic.com  

L’impressionisme de Monet, al Castell d’Alaquàs

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les sales nobles del Castell d’Alaquàs acullen fins el 21 d’octubre la mostra “Claude Monet 1840-1926. Una Festa per als Sentits”, una exposició plena de colorit i art en la que han col·laborat un total de 57 alumnes de l’Escola d’Arts i Oficis d’Aldaia coordinats per l’artista i mestra de pintura Carmen Mateu.

Presentada amb motiu de les Festes Majors, es tracta d’un projecte dut a terme al llarg de l’any i que ha consistit en l'estudi i reproducció d'algunes obres del mestre de l'impressionisme francés Claude Monet. Segons Carmen Mateu, “com a aprenents de pintor que som, admirem Monet i hem volgut acostar-nos a la seua pintura per a gaudir-ne, del seu riquíssim colorit, de la soltesa en el traç, de l'emoció que desprèn, dels estudis de llum que va realitzar a diferents hores del dia i al llarg de les estacions de l'any i valorar el que va significar, en la seua època, eixir a pintar a l'aire lliure i  trencar amb les normes del seu temps.

Per a dur a terme aquesta tasca, els 57 alumnes que han col·laborat s'han organitzat en tres grups autodenominats dibuixants, tacadors i rematadors. Cada alumne s'ha col·locat en el grup més apropiat als seus coneixements i junts han format un gran equip per a portar a terme aquest treball. La mostra es va començar a realitzar durant el curs 2015-2016 i ara, donat que molts alumnes són d’Alaquàs, ha arribat al municipio.

La inauguració va tindre lloc el passat divendres 25 d’agost a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el regidor de Cultura, Toni Saura, l’artista Carmen Mateu i l’alumnat. Va assitir també l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján i la regidora d’Aldaia, Empar Folgado.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/10/2017 - La Columna de Jomeve
La Constitución y las leyes
16/10/2017 - Con su permiso
La cabra al monte tira
15/10/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Tortilla española y crema catalana
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil