Diumenge 25 de Febrer de 2018

-Les Festes Majors comencen a Alaquàs amb el Pregó :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  alaquas
26/08/2017 | elperiodic.com  

Les Festes Majors comencen a Alaquàs amb el Pregó

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El tradicional Pregó ha donat per inaugurades en la nit del 25 d'agost les Festes Majors d'Alaquàs. El teatre, la música, la literatura, la història i la participació han marcat un any més aquest acte en el que la vida cultural del municipi s'ha vist àmpliament representada amb una escenificació d'Origami Teatre. Una posada en escena que ha estat protagonitzada també per cadascun dels col·lectius festers i que ha convidat a tota la ciutadania a eixir al carrer i viure la festa.

L'acte ha estat precedit del tradicional Correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis de Mislata. Després de l'espectacle de foc, els assistents han pogut gaudir d'una projecció audiovisual i una posada en escena teatral. A continuació, l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada dels col·lectius festers, ha donat la benvinguda a les festes. A partir d'aquesta nit, es dóna inici a més de quinze dies festius plens d'alegria, diversió i sorpreses.

Al llarg de la vesprada han tingut lloc altres actes festius. A les 18 hores s'ha obert el Mercat Medieval, que estarà ubicat a la plaça de la Constitució i voltants fins al diumenge. Les tradicionals exposicions de festes han tingut lloc a continuació. A les 19 hores s'ha s'inaugurat l'exposició de Sebastián Alós "Vida, temps i lloc" a la Sala dels Vilaragut del Castell d'Alaquàs. A les 19:30 hores "Claude Monet-una festa per als sentits" de l'alumnat del Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia a la Sala La Nova del Castell i a les 20 hores "Escultura i ceràmica a Alaquàs" a la Sala la Torre

A les 20 hores s'ha inaugurat també la Setmana Cultural Andalusa amb refrigeri a la seu de l'Associació i a les 20:30 hores la Presentació de Capitans i Capitanies 2017 al Castell d'Alaquàs de l'Associació de Moros i Cristians Perolers.

La nit finalitza a l'albereda de les Autonomies davant de les instal·lacions esportives del Terç amb la discomòbil organitzada per les Clavariesses dels Dolors 2017.

A partir d'aquesta nit s'iniciarà una successió de jornades festives amb una variada programació entre les que destacaran el XLIII Concurs de Paelles organitzat per Junta Central de Penyes el dissabte 26 d'agost, la Cavalcada del diumenge 27 d'agost, el Festival Rock d'Alaquàs (FRA) el dissabte 2 de setembre, els diferents actes pirotècnics, els espectacles musicals, les activitats infantils, la Carxofa en honor als patrons de la ciutat i molts altres actes que conformen la programació de les festes i que han estat organitzats gràcies a la implicació dels col·lectius festers: Festeres d'Alaquàs, Clavariesses de la Mare de Déu dels Dolors, Clavaris de Sant Miquel, Confraria de la Mare de Déu de l'Olivar, Clavaris del Crist de la Bona Mort, Confraria de la Santíssima Creu i Moros i Cristians Perolers.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
22/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Nuestro mejor ahorro es no volver a votar a Mariano Rajoy
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil