Dijous 19 de Abril de 2018

-Un pregó protagonitzat per Origami Teatre i els col·lectius festers donarà inici a les Festes Majors :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  alaquas
21/08/2017 | elperiodic.com  

Un pregó protagonitzat per Origami Teatre i els col·lectius festers donarà inici a les Festes Majors

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Teatre, música, literatura, història i participació. Així serà el Pregó que enguany donarà per inaugurades les Festes Majors d’Alaquàs. La vida cultural del municipi es veurà àmpliament representada en esta escenificació en la que el grup Origami Teatre porta treballant durant els últims mesos. Una posada en escena que estarà protagonitzada també per cadascun dels col·lectius festers i que convidarà a tota la ciutadania a eixir al carrer i viure la festa.

L’acte estarà precedit del tradicional Correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis de Mislata i tindrà lloc a partir de les 23 hores. Després de l’espectacle de foc, els assistents podran gaudir d’una projecció audiovisual i una posada en escena teatral. A continuació, l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada dels col·lectius festers, donarà la benvinguda a les festes. A partir d’aquesta nit, es donarà inici a més de quinze dies festius plens d'alegria, diversió i sorpreses.

Al llarg de la vesprada de divendres tindran lloc altres actes festius. A les 18 hores tindrà lloc l'obertura del Mercat Medieval, que estarà ubicat a la plaça de la Constitució i voltants fins al diumenge. Les tradicionals exposicions de festes tindran lloc a continuació. A les 19 hores s’inaugurarà l’exposició de Sebastián Alós “Vida, temps i lloc” a la Sala dels Vilaragut del Castell d’Alaquàs. A les 19:30 hores “Claude Monet-una festa per als sentits” de l’alumnat del Centre d’Arts i Oficis d’Aldaia a la Sala La Nova del Castell i a les 20 hores “Escultura i ceràmica a Alaquàs” a la Sala la Torre

A les 20 hores s'inaugurarà també la Setmana Cultural Andalusa amb refrigeri a la seu de l'Associació i a les 20:30 hores serà la Presentació de Capitans i Capitanies 2017 al Castell d'Alaquàs de l'Associació de Moros i Cristians Perolers.

No serà fins a les 23:00 hores quan comence el Correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis de Mislata que, com cada any, partirà des de l'avinguda Miguel Hernández i es detindrà a l'Ajuntament d'Alaquàs, on començarà el Pregó de les Festes Majors 2017. 

La nit finalitzarà a l’albereda de les Autonomies davant de les instal·lacions esportives del Terç amb la discomòbil organitzada per les Clavariesses dels Dolors 2017.

A partir d'aquesta nit s'iniciarà una successió de jornades festives amb una variada programació entre les que destacaran el XLIII Concurs de Paelles organitzat per Junta Central de Penyes el dissabte 26 d’agost, la Cavalcada del diumenge 27 d’agost, el Festival Rock d'Alaquàs (FRA) el dissabte 2 de setembre, els diferents actes pirotècnics, els espectacles musicals, les activitats infantils, la Carxofa en honor als patrons de la ciutat i molts altres actes que conformen la programació de les festes i que han estat organitzats gràcies a la implicació dels col·lectius festers: Festeres d’Alaquàs, Clavariesses de la Mare de Déu dels Dolors, Clavaris de Sant Miquel, Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar, Clavaris del Crist de la Bona Mort, Confraria de la Santíssima Creu i Moros i Cristians Perolers.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
10/04/2018 - Carta oberta a Moncofa
Moncofa al borde de precipicio
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil