Diumenge 22 de Abril de 2018

-Alaquàs i Aldaia renoven la flota del Servei de Bicicleta Pública :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  alaquas
01/03/2017 | elperiodic.com  

Alaquàs i Aldaia renoven la flota del Servei de Bicicleta Pública

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les estacions del Servei de Bicicleta Pública ubicades a Alaquàs i Aldaia compten des del passat dissabte 25 de febrer amb una nova flota de bicicletes. Un total 40 bicicletes han estat renovades per tal de millorar el Servei Metropolità de Bicicleta Pública que dóna servei als municipis d'Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella. Estes noves bicicletes se sumen a les altres 40 que han estat renovades en els últims messos a la resta de municipis implicats.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, l'Alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, la Regidora de Medi Ambient a Alaquàs, Diana Muñoz, la Regidora d'Urbanisme a Aldaia, Mónica Trujillo, van assistir a l'acte públic de lliurament de les noves bicicletes per part de Juan Bueno, Director de Desenvolupament de Negoci i Director Comercial de Movus, empresa que gestiona el Servei Metropolità de València de Bicicleta Pública, MibisiValencia.

Els Alcaldes van destacar la importància d'este servei. Per a l'Alcaldessa d'Alaquàs, "hem d'apostar i formentar des dels ajuntaments mètodes de transport respectuosos, facilitant als nostres veïns i veïnes serveis públics i de qualitat que fomenten el respecte cap al medi ambient i la sostenibilitat". El primer edil d'Aldaia ha destacat que amb iniciatvies com estes, "els nostres muinicipis es reafirmen en la nostra aposta pel medi ambient i sobretot per la mobilitat sostenible per fer d'ells models de ciutats sostenibles i respectuoses amb tots els ciutadans i ciutadanes".

El Servei Metropolitgà de València de Bicicleta Pública (MIbisiVAlencia) que connecta els municipis d'Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella compta en l'actualitat amb un total de 180 bicicletes distribuïdes en un total de 22 estacions. Tots estos municipis connecten a més amb València a través de la xarxa MIbisi València. En els últims mesos s'ha fet un important esforç per renovar la seua flota i oferir als veïns i veïnes un servei públic i de qualitat. Tota la informació relacionada amb el servei es troba a www.hortasudenbici.es i www.mibisivalencia.es. L'abonament és gratuït.

Bicis para todas

En l'acte es va fer entrega també de 4 bicicletes per al projecte Bicis para todas que coordinen el col·lectiu Soterranya, l'associació AMA i Espai Tàndem per tal de recuperar i reparar bicicletes destinades a persones sense recursos. Es tracta d'un compromís assumit per l'empresa que gestiona el servei per tal de col·laborar amb els col·lectius més desafavorits.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil