Diumenge 27 de Maig de 2018

-Alaquàs celebra el Dia de la Dona amb activitats durant tot el mes de març :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  alaquas
01/03/2017 | elperiodic.com  

Alaquàs celebra el Dia de la Dona amb activitats durant tot el mes de març

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Alaquàs posa en marxa la programació amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, al llarg tot el mes. El municipi busca donar visibilitat al paper de la dona i mostrar la invisibilitat que encara pateix en els àmbits tant personals com laborals. Les activitats seran molt diverses i començaran el 1 de març i finalitzaran el dia 26.

Les activitats donaran inici amb la xarrada "Què passa amb les dones? El rol femení al llarg del segle XX" a càrrec de Lluís Escartí i organitzat per l'EPA en la Sala Xemeneia del Castell d'Alaquàs amb col·laboració del Ajuntament a les 17 hores el 1 de març. El mateix dia a les 19 hores en la Casa de les Dones es realitzarà la taula redona "Invisibilitat en el llenguatge, en els mitjans de comunicació i en l'àmbit laboral organitzat per el Departament de la Dona.

Al dia següent, tindrà lloc una altra xarrada que tracta sobre les "Campiones invisibles", que està organitzada per l'Associació Lilith a la Sala Xemeneia del Castell a les 19 hores. També es donarà inici a les Activitats Portes Tancades als IES del municipi amb corresponsals que es repetiran els dies 7 i 8 de març. El dia 6 es realitzarà a la Casa de la Dona una degustació internacional organitzada pel projecte dona SOADI des de les 17 a les 18 hores. A partir d'aquesta hora es projectarà la pel·lícula "7 diosas" en la Casa de les Dones. El dia 7 de març a les 19 hores es celebrarà l'entrega de Premis Clara Campoamor per a l'Associació Lilith a la Sala Xemeneia del Castell.

Dia de la Dona, 8 de març

En aquest dia es realitzaran diverses i variades activitats a l'IES Clara Campoamor sobre micromasclismes, relacions tòxiques, el  repartiment de les tasques domèstiques, el masclisme als videojocs, entre altres. Tindrà lloc l'exposició "Dones il·lustres", Mistery rooms: les oblidades, decoració dels bancs del institut en femení, creacions literàries i artístiques en clau d'igualtat i la taula redona "En primera persona: Les dones arreu del món".

A les 12 hores, es farà la lectura del Manifest del Dia de la Dona per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos.

El dia 9 de març, la Casa de les Dones convida a tots els interessats a acudir amb roba còmoda i mocador per a ballar la Dansa del ventre organitzat per AHLAM. Un ball col·lectiu per a tota la població es realitzarà el 10 de març a les 17.30 hores en la porta de l'Ajuntament i a les 21 hores un Sopar de Dones en el Centre Benàger on portes l'entrepà i ells te conviden a la resta. El dia 14 es farà la xarrada "Violència de Gènere" a càrrec de la Policia Nacional en el Castell d'Alaquàs.

Esdeveniments esportius

La celebració del Dia de la Dona també estarà carregat d'activitats esportives. El dia 3 de març es realitzarà la 26é Recreo-Cross de la Dona al voltant de les 17.30 hores i la recollida de dorsals serà l'1 i 2 del mateix mes. També tindrà lloc el 3r Corre Croos de la Dona on la inscripció es gratuïta  i es tramita via Internet a www.picanya.org. L'eixida serà a les 17 hores en la plaça del País i hi haurà trofeus per a les tres primeres i samarreta per a totes les participants.

L'últim dia de celebració, el 26 de març, es celebrarà el III Duatló de la Dona en el Parc de La Sequieta a les 9 hores. Tots els interessats es podran inscriure en www.triatlocv.org/inscribete.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

25/05/2018 - Desde el Congreso
Un mundo rural vivo
24/05/2018 - Columna de Michel
De las cruces a los monolitos
21/05/2018 - Editorial
La incoherencia

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil