Diumenge 27 de Maig de 2018

-Alaquàs celebra amb èxit el Campionat Autonòmic de Caiac Polo :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  alaquas
14/02/2017 | elperiodic.com  

Alaquàs celebra amb èxit el Campionat Autonòmic de Caiac Polo

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Caiac Polo ha estat el protagonista este cap de setmana dels esports a Alaquàs. El municipi va exercir d'amfitrió del XVIII Campionat Autonòmic de Caiac Polo que es va celebrar els dies 11 i 12 de febrer a les instal·lacions del Poliesportiu del Bovalar. Un total de 75 esportistes i onze clubs valenicans es van desplaçar fins Alaquàs per viure este event esportiu ple d'adrenalina, esforç i esportivitat organitzat pel Club de Caiac Polo d'Alaquàs i la Federació de PIragüisme de la Comunitat Valenciana.

Un cap de setmana ple d'èxits per als d'Alaquàs tant pels trioms aconseguits pel club local com per la bona acollida i excel·lent organització. Els partits es van disputar el dissabte i diumenge diferenciats per categories: primera i segona divisió i subt-16. L'Alaquàs va aconseguir el títol de campió en les tres seccions. L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor d'Esports, Fran Evangelista, van ser els encarregats de lliurar els trofeus.

La Federació ha escollit Alaquàs per a la celebració d'este event perquè reuneix totes les característiques necessaries per a disputar este campionat i per la bona i gran disposició del club. L'organització ha decidit també que una de les proves nacionals es disputaran també a la localitat. L'event és una bona manera per apropar-se a este esport i conèixer com funciona.

El club de Caiac Polo d'Alaquàs està format per més de 50 esportistes de diferents categories: primera i segona divisió, equip femení, sub 23 i sub 16. Amb 19 anys d'història, el club ha collit importants èxits al llarg d'estos anys i ofereix també una escola de formació per a totes les persones que vulguen iniciar-se en este esport.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

25/05/2018 - Desde el Congreso
Un mundo rural vivo
21/05/2018 - Editorial
La incoherencia
24/05/2018 - Columna de Michel
De las cruces a los monolitos

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil