Diumenge 27 de Maig de 2018

-Alaquàs formarà part del mapa d'àrees industrials que projecta la Conselleria d'Economia Sostenible :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  alaquas
25/01/2017 | elperiodic.com  

Alaquàs formarà part del mapa d'àrees industrials que projecta la Conselleria d'Economia Sostenible

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín, s'ha reunit este matí amb l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor d'Urbanisme, Juan Antonio Oñate i el Regidor d'Economia, Toni Saura. La responsable autonòmica s'ha desplaçat fins Alaquàs per conèixer de primera mà el projecte de creació de la nova zona industrial que s'ubicarà al sector VII del Polígon dels Mollons.

La responsable autonòmica ha felicitat la primera edil per este treball que suposarà una oportunitat única per al desenvolupament econòmic i la creació de nous de treball a Alaquàs i tota la comarca i ha afirmat que actuacions com estes mostren que "Alaquàs és un poble molt compromés amb la reindustrialització i molt proactiu amb el foment de noves oportunitats de negoci i de treball".

Marín ha afirmat que se necessiten iniciatives com les d'"Alaquàs que aposten per la dotació de polígons i el recolzament a projectes emprenedors" i ha destacat que el municipi compta amb unes condidicions immillorables per la implantació de noves empreses, no sols pel tamany dels terrenys sinó també per la seua ubicació estratègica.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos ha insistit en què la de hui ha estat una "reunió d'aproximació entre Conselleria i Ajuntament per tal de dissenyar noves línies de col•laboració i interacció que ens permeten dissenyar la nostra estratègia de creixement de polígons i millora dels que tenim en actiu". Tot sempre en col•laboració directa amb les nostres empreses i l'Agrupació Comarcal d'Empresaris ACE. La primera edil ha plantejat els projectes a la Secretària Autonòmica per tal de vincular Alaquàs amb els projectes de reindustrialització i promoció econòmica que projecta la Conselleria d'Economia.

La creació d'aquesta nova zona industrial permetrà la implantació i el desenvolupament de noves empreses que per les seues característiques i necessitats de superfície no s'havien ubicat fins ara als polígons d'Alaquàs. Es tracta d'una actuació prevista dins de l'actual Pla General d'Ordenació Urbana d'Alaquàs, aprovat el passat 1 d'abril de 2015, i que combina el creixement urbà i industrial amb la creació de noves zones verdes, donant prioritat a la dotació de més sòl empresarial per tal d'afavorir la generació de noves industries per al foment de l'ocupació.

La nova zona industrial s'ubicarà al sector VII del polígon dels Mollons, junt al Cementeri Municipal. L'àmbit d'actuació ocupa un total de 283.485 metres quadrats, del qual es destinaran 196.000 metres quadrats a sòl industrial terciari i la resta a zones verdes. Estarà destinada a empreses que requereixen superfícies superiors als 25.000 metres quadrats i usos no contemplats fins ara al Pla General d'Ordenació Urbana.

La ubicació estratègica d'aquesta zona del Polígon, connectada de manera immillorable amb les principals vies de comunicació com són la CV410, la CV36 i la CV413 així com la seua proximitat a l'aeroport i al port de València, fan dels polígons industrials d'Alaquàs zones excel•lents per a la implantació de noves empreses.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

21/05/2018 - Editorial
La incoherencia
24/05/2018 - Columna de Michel
De las cruces a los monolitos
25/05/2018 - Desde el Congreso
Un mundo rural vivo

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil