Dimecres 22 de Novembre de 2017

-Alaquàs convoca de nou el concurs musical “Prefra. Emergents 2017” :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  alaquas
25/01/2017 | elperiodic.com  

Alaquàs convoca de nou el concurs musical “Prefra. Emergents 2017”

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Alaquàs ha posat en marxa una vegada més el concurs musical "PREFRA. EMERGENTS 2017" per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d'Alaquàs (FRA). Es tracta de la sisena edició d'aquest concurs que s'ha consolidat gràcies a l'èxit de participació aconseguit en les últimes edicions i al qual s'han presentat al llarg d'aquests anys més de 150 formacions valencianes.

Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat democràtica a totes les formacions musicals d'Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. El FRA continua sent un dels festivals de música independent i públic més importants que aposta per una oferta musical pública on es combinen grups nacionals amb locals de dilerents estils.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d'entre 1 a 2 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d'una forma participativa i oberta. Podran inscriure's tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tinguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions originals que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment, al correu prefra@alaquas.org. El termini comença el 15 de febrer i finalitza l'11 de març de 2017.

Totes les bandes presentades es publicaran a la web de www.festifra.net i a la web www.alaquas.org. A partir d'eixe moment totes les persones interessades en participar poden triar el grup, banda o solista que més els agrada. La votació popular tindrà un termini de 15 dies naturals des del moment de la publicació del llistat de grups presentats.

L'organització i el jurat farà la tria d'1 o 2 grups de les 6 bandes més votades a la fase de votació popular.

El guanyador o guanyadors es donaran a conèixer públicament al mes de maig. Aquest dia es publicarà aquesta informació a la web del Festival. L'organització es guarda el dret i opció de, en cas de tindre qualsevol discrepància en el veredicte, dubte o en cas de igualtat entre grups, realitzar un concert en directe amb la/les bandes que considere.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
21/11/2017 - La Palestra
Volver a empezar
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil