Diumenge 27 de Maig de 2018

-L'Ajuntament d'Alaquàs abona el segon termini de la xarxa de llibres :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  alaquas
03/01/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament d'Alaquàs abona el segon termini de la xarxa de llibres

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Un total de 1953 estudiants d'Alaquàs de primària, secundària i Formació Professional bàsica s'han beneficiat en aquesta segona fase. Es completa així el pagament total de les ajudes del programa Xarxa de Llibres en el qual l'Ajuntament, la Diputació de València i la Conselleria d'Educació han invertit un total de 406.209 euros.

L'Ajuntament d'Alaquàs va abonar ahir dilluns 2 de gener el segon termini del programa Xarxa de Llibres a través del qual s'han beneficiat en esta fase un total de 1953 alumnes d'Alaquàs de primària, secundària i Formació Professional bàsica amb un import total de 160.501 euros. Amb aquesta segona fase, l'Ajuntament d'Alaquàs, la Diputació de València i la Conselleria d'Educació conclouen el pagament de totes les ajudes del programa Xarxa Llibres per al qual han invertit un total de 406.209 euros.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, ha informat que "totes les famílies adherides al programa han rebut ja la seua ajuda, la qual cosa suposa que s'han beneficiat de la iniciativa un total de 2561 alumnes d'Alaquàs entre la primera i la segona fase". La primera edil ha destacat una vegada més "la importància d'iniciatives com aquestes per tal d'ajudar a les famílies a fer front a despeses com la compra de llibres o materials" i ha insistit en "continuar treballant per una política en la que siguen prioritaris la formació de les persones i el benestar social dels veïns i veïnes".

Xarxa de Llibres és una iniciativa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport publicada el passat 26 d'octubre de 2015 en col·laboració amb la Diputació de València i l'Ajuntament d'Alaquàs a través de la qual cadascuna de les institucions finança un terç de l'ajuda total.

L'ajuda pot arribar fins a 200 euros per cada alumne o alumna i s'abona en dues parts: un primer pagament de fins a 100 €, que correspon al de la primera fase; i un segon pagament per la quantitat restant fins a completar l'import del cost subvencionable, amb un màxim de 200 € per alumne.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

21/05/2018 - Editorial
La incoherencia
24/05/2018 - Columna de Michel
De las cruces a los monolitos
25/05/2018 - Desde el Congreso
Un mundo rural vivo

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil