elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Tio la Careta actuarà al Festival Rock d’Alaquàs 2016

El Tio la Careta actuarà al Festival Rock d’Alaquàs 2016
  • El grup d’Alaquàs formarà part del cartell de la 22 edició del FRA que se celebrarà el dissabte 27 d’agost al parc de la Sequieta

El grup alaquaser El Tio la Careta formarà part enguany del cartell del Festival Rock d’Alaquàs que cada any celebra l’Ajuntament d’Alaquàs en el mes d’agost dins de les seues Festes Majors. El Consistori ha tancat aquesta setmana les negociacions amb aquesta formació musical caracteritzada per la fusió d’estils, el bon ambient a l’escenari i el seu optimisme a l’hora de fer música.

El Tio la Careta és un grup valencià format per 9 músics, algun d’ells procedents de la Unió Musical d’Alaquàs. Amb lletres que parlen d’actualitat i de la realitat sociopolítica, la seua música destaca per cantar per un món millor, per una societat igualitària i justa. El seu estil va des del sentiment del reggae, a la intensitat del rock, ska i funk. La seua energia l’han portat a gran part dels festivals més prestigiosos del territori nacional i autonòmic com el Viña Rock, el Arenal Sound, el Rockejat o el Festival Rock d’Alaquàs.

Precissament en aquests moments es troben presentat el seu nou projecte “Levantando los pies del suelo” al Viña Rock. Un nou projecte on es plasma la maduresa musical i experiencial assolida al llarg de la seua trajectòria i que compta a més amb diverses col•laboracions de prestigioses bandes del panorama nacional com la Gossa Sorda, la Raíz, VaDeBo i Eskorzo.

El Tio la Careta compartirà escenari amb el grup Gatillazo, el plat fort d’aquesta nova edició. Un grup espanyol de música punk procedent de Salvatierra (Álava) i creat en 2004 per Evaristo, excantant de La Polla Records . Hui precisament es presenta el seu nou disc anomenat "COMO CONVERTIRSE EN NADA" . El sisé CD d’aquest grup que veu la llum tres anys després de l’anterior, Siglo XXI.

L’Ajuntament d’Alaquàs continua treballant en la configuració d’aquesta nova edició que se celebrarà el dissabte 27 d’agost al Parc de la Sequieta. Al llarg de la setmana que ve es donarà a conèixer el grup guanyador del Concurs Prefra. Emergents, posat en marxa fa cinc anys per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d’Alaquàs

Subir