elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Silvia Cabello Martínez i Irene Aparicio Cervera, Falleres Majors d’Alaquàs per al 2014

Silvia Cabello Martínez i Irene Aparicio Cervera, Falleres Majors d’Alaquàs per al 2014
  • L’Alcadessa d’Alaquàs acompanya les màximes representants en l’acte d’anomenament oficial de les Falleres Majors d’Alaquàs per al nou exercici faller

Alaquàs va encetar ahir diumenge 7 de juliol el nou exercici faller amb l'acte oficial d'anomenament de les noves Falleres Majors per a l'any 2014 organitzat per Junta Local Fallera. L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del Regidor de Festes i Falles, Óscar García Merenciano, va acompanyar-les en aquest acte en el que es va donar a conèixer oficialment el nom de les noves representants amb la presència de totes les comissions falleres.

Silvia Cabello Martínez serà la Fallera Major d’Alaquàs per al 2014. Membre de la falla Bonavista, va ser fallera major de la seua comissió en l’exercici 2010-2011. En aquest exercici forma part de la Cort d’Honor de Junta Local Fallera.

Irene Aparicio Cervera serà la Fallera Major Infantil d’Alaquàs per al 2014. És fallera de la comissió Plaça de la Llibertat i ha estat fallera major infantil de la seua comissió en els exercicis 2011-2012 i 2012-2013.

A l'acte van acudir les actuals Falleres Majors d'Alaquàs, Virginia López Blanes i Celia Martínez Pascual, que junt a l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, van ser les primeres en felicitar les noves protagonistes falleres.

Subir